Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

Paid Advertisement :

04 December 2012

Ustaz Azhar Idrus Bertanding Di Pagoh?

Bhai.... Kalau betul la aper yang gua dengar soksek-soksek sana sini dari dalam PAS yang skarang nih konfiden besar bahawa PAS boleh dengan mudah menang banyak kerusi.... memang masak la...  kalau begini mentaliti yang ader... over confident...

Bhai... dalam politik ... aper sahaja boleh berlaku... contohnyer dulu... ader orang PAS kata... kalu letak Harun Din bertanding di Perlis.... sure boleh menang mudah punya..... hahaha... sebab orang PAS kata... Kalu Harun Din bertanding... orang UMNO pon akan undi...

Walhal... kalu letak Imam Besar Masjidil Haram pon sebagai calon PR lawan BN (calon dari MCA atau MIC)... orang melayu yang katanyer Islam dalam UMNO pon belum tentu akan undi calon PR tue... silap-silap tak dapat satu undi pon daripada yang totok UMNO/BN...

Tapi... la nih... dah ader orang dalam PAS yang kecoh kata.. kalu letak si anu .. si ani.... sure boleh menang besar PAS... siap ader yang berani "bertaruh" ... kalu letak Ustaz Azhar Idrus bertanding lawan Muhyiddin Yassin di Pagoh ... sure Ustaz Azhar Idrus boleh menang..... hahaha... gua gelak jer... dalam politik maner ader jalan mudah camtue.... hahaha

Silap-silap Ustaz Azhar Idrus yang jadi calon PAS masa tue la... boleh hilang wang deposit PRU.... hahaha.... jangan terkejut bhai.... sebab ini politik... aper sahaja boleh berlaku.... takder majik.. takder jampi...  hahaha... Jadi jangan over confiden....

5 comments:

  1. correct... overconfident sgt, nantikn menangis xberlagu...

    ReplyDelete
  2. Gua tak setuju UAI jadi orang politik. Gua setuju kalau dia berkempen tapitak setuju dia terjun dalam politik.

    Nanti beliau terpaksa walak pada pemimpin yang tak ada otak... susah.

    Matlamat gua secara peribadi nak tengok umno hancur. Gua kureng sikit dengan cara pas mentadbir terutama di terengganu dan kedah. Tapi antara pas dan umno gua prefer pas walaupun attitude dan mentaliti sikit lebih kurang sama.

    Bukan nak kata pkr baik dari pas atau dap baik dari pas. Pkr dan umno pun sikit lebih kurang sama jugak. Tapi umno memang betul2 GAMPANG!!!

    ReplyDelete
  3. susah kalau jenis over...ni. Takbur. Jgn kuar lagi dialog 'Ubat tamat tempoh' sudah le...UAI elok berada dlm kedudukan skang. Dia ada kelebihan di situ. Letak je TGHH di Pagoh. ;)x kan x yakin kot kat TGHH?

    ReplyDelete
  4. popular bila buat ceramah tak semestinya boleh menang undi pilihan raya...kasi tau sama itu ahli PAS, dont be stupid, stupid.

    ReplyDelete
  5. Bhai/DeeDee semua..

    Btul tue,... UAI tak perlu jadi orang politik... dok kat situ dah kira bagoosh... senang...

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja