Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

Paid Advertisement :

02 January 2013

Koperal Jenain Subi Menembak Lagi?

Bhai.... Semalam akhbar kecoh pasai isu 6 orang kononnya buat kecoh di I-City semasa berlangsungnya Konsert Ambang Tahun Baru di Karnival BN Sayangi Selangor .... Katanyer 6 orang yang ditangkap nih....ader bawak parang dan pedang samurai..... Gua pelik gak.... Dimana perginya hero PDRM kat Shah Alam yang pernah menembak Aminulrasyid sebanyak 21 das sampai mati atas alasan "kononnya" membawa parang dan pedang samurai...

Dimana perginya hero PDRM yang bernama Koperal Jenain Subi tue.... Takkan la Koperal Jenain Subi takmo menembak lagi? Hero bagi kawasan Shah Alam mesti la ader dimasa dan tempat yang betul kan.... Ala... I-City tue kat Seksyen 7 jer... tak jauh pon dari Restoren Hakim tempat dimana arwah Aminulrasyid dulu mula dikejar oleh Koperal Jenain Subi....

Takkan la mamat yang buat kecoh 6 orang nih tak kena tembak 21 das setiap sorang dengan senjata HK MP5 .... Ala.... Satu kelopak magazine ader 30 peluru... tak abis pon 5 kelopak.....

Ooiii.... saper tau kenaper mamat 6 orang nih tak kena tembak dek Koperal Jenain Subi aaa...... takkan hero dah takmo nak menembak "trigger happy" lagi kot.... Hero mana boleh duduk diam la..... Atau maybe Koperal Jenain Subi dah tak jadi polis dah lepas nih... mungkin diberi slot untuk jadi Calon PRU13 BN bagi kawasan Batu Tiga Shah Alam kot..... hahaha


2 comments:

  1. Kalau betul ujud seperti yg dikatakan... suratkhabar patutnya keluarkan gambar mereka sekor2
    nak tau gak anak sapa

    ReplyDelete
  2. Kalau betul ujud seperti yg dikatakan... suratkhabar patutnya keluarkan gambar mereka sekor2
    nak tau gak anak sapa

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja