Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

Paid Advertisement :

21 January 2013

Siapa Untung Di Pengerang?

Bhai... Nih aper citer kat Pengerang nih... Bukan main gempak itu hari diorang siap kempen dan lancarkan serta sign MOU berbagai di Pengerang.... La nih nampak maca ader tanda-tanda nak terbongkang... Hahaha

BASF ngan Petronas pon tak dapat cari jalan tengah dalam kerjasama... Walhal itu hari beriya-iya kecoh dan gempak pada launching RAPID...

Nampak macam samer jer dengan aper yang telah berlaku kat Mersing... Ala... Projek Laguna Mersing tue ... Yang ini pon terbongkang gak... Macam mana tak terbongkang... Ader puak yang dok berkira-kira untung besar... Laba besar... Belum aper-aper dah bagitau nak pow itu ini begitu begini ...

Bukan kecik punya worang bhai... Level tinggi... Ader kuning lagi... Hahaha.. Nak cakap payah... Tak cakap kalu lagi payah...

Hahaha... Sendiri mau ingat la bhai... Hahaha... Gua rasa lu boleh agak siapa itu orang kan.... Hahahaha... So... Siapa yang untung di Pengerang nih???

1 comment:

  1. habis macam mana?... tak masyukk lah...

    aisayman, tak dapatlah nak tengok Looney main super liga tahun depan...

    Cobol

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja