Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

Paid Advertisement :

07 March 2013

Cagayan De Oro

Bhai.. Salam dari Cagayan De Oro .... hehehe....nak citer panjang tabley... cuma sekadar untuk mengesahkan bahawa bantuan untuk membantu penyokong Jamalul Kiram dari Zamboanga telah bergerak lewat malam semalam menuju ke Malaysia. Bilangan tidak dapat dipastikan.

Harap NAVY, Marine Police dan APMM dapat kekang diorang nih dari masuk ke Sabah... masalahnyer... gua dimaklumkan diorang nih sumer ader MyKAD ..... mmmm.... macam mana nak cek dan pastikan...... diorang pulak bergerak tak bawak senjata... sebab senjata semua diorang dah bawak masuk ke Sabah lama dulu...

Gua masih lagi dalam operasi mencari, menjejaki dan mengenalpasti anggota Alpha-Two Zero... dua hari sudah gua dapat khabar yang satu kumpulan 3 orang anggota Alpha-Two Zero dapat bolos dari kepungan di Sabah dan berjaya sampai ke Tapul. Dengar khabar diorang akan bergerak ke Isabela City di Basilan atau Zamboanga City... kalu gua dapat jejak diorang... nahas la diorang....

Bos besar bagitau awal pagi semalam sorang lagi anggota Alpha-Two Zero telah berjaya dibunuh di KK (sori berita camnie lu takkan dapat baca kat mana-mana)

P/S: Artikel ini gua tulis masa berada kat safe house di Cagayan De Oro dan telah dischedulekan untuk diterbitkan secara otomatik. Jadi semua komen lu orang gua tak dapat nak approved. Sori ... masa,  tarikh dan lokasi sebenar gua tabley kasitau.

P/S/S : Teringat plak masa berkhidmat di Timor Leste bersama geng-geng MAL-FPU dalam Ops UNMIT dulu (sori tahun gua tabley kasitau).... hehehe

9 comments:

  1. moga berjaya bro ;) ABU jangan lupa !

    ReplyDelete
  2. my brother cakap dia tgh tengok commando buat kepungan depan rumah dia.

    Dia dah berkurung sejak hari sabtu lepas.

    O.O

    Makan kenyang-kenyang yer en.c++

    ReplyDelete
  3. Kejar YOP Kejar. No Mercy.

    ReplyDelete
  4. Good luck bhai...
    Banyak2 baca Surah Ad-Dhuha.. moga senang nampak jalan tu...

    ReplyDelete
  5. Bhai.. salam !

    Lu baik-2 jalan, tengok kiri kanan, spn, belakang baru lu lintas tu jln! (ni bukan nasihat lintas jln raya.. ada kod rahsia gak ler...hehe)

    Watch yer back too... backstabbing/sabotaje is just around the corner. Dlm jln lu tu, u can't simply trust anybody with yer life on the line! Take the heed!

    ReplyDelete
  6. hmm.... assalamun'alaikum wbt.
    apa2 hal boleh tak Bhai++ sampaikan pesanan ini kepada Tentera2 Sulu Yakni
    "Greeting itself has three degrees of significance. First, say As-Salam means saying one of the names of God. When saying Assalamu 'alayka / ki / kum, we pray for those we salami order to get peace and hope God keep. Secondly, As-Salam signify surrender. So, say Assalamu 'alayka / ki / kum means, "we surrender ourselves to you at face value and invite you to treat us as you like (within the limits of sharia, of course). Thirdly, As-Salam as protection and security. So, when we deliver Assalamu 'alayka / ki / kum, it means we provide a guarantee to the people we salami that we would not disturb or harm them, either through actions or words."

    Yang ni x perlu publish secara melulu ya Bhai++. Ini Rahsia Keyakinan kehidupan diri juga nih.

    ReplyDelete
  7. amin..
    mudah2an Allah beri kekuatan untuk wira2 kita!

    ReplyDelete
  8. Kalau misi tuan ialah untuk menyelamatkan Amalilio dari ditangkap oleh Alpha Two Zero, maka misi tuan ialah misi yang tidak beretika dan melanggar undang-undang Filipina. Amalilio ialah penjenayah di Filipina dan sangat dikehendaki kerana songlap duit orang ramai beratus-ratus juta RM. Fikir-fikirkan. Semoga misi tuan yang sebenarnya ialah untuk menghantar pulang Amalilio ke Filipina untuk dibicarakan di mahkamah dan dihukum

    ReplyDelete
  9. Aku hairan gaklah... Ramai jugak yang dalam penjara tu ada IC malaysia diaorang tu sama gak ke dalam aktiviti cilakak tpk det dulu?

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja