Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

15 March 2013

Pheweet.... Cayalah

Bhai dan DeeDee sekalian... Sori aaa gua tak bagi aper-aper laporan dalam 24 jam nih.... Sebab gua berada diluar kawasan liputan dan tabley nak bawak tepon ... Biler buat kerja nak carik maklumat nih... Terpaksa la cover privasi... Hahaha

Okeh... Gua bergegas menumpang kenderaan APC untuk memudahkan gua masuk ke satu kawaaan tue... Alhamdulillah... Gua dan kumpulan gua dah dapat pintas talibarut kepada Alpha-Two Zero... Dan dari tue kitorang dapat tahan 3 orang lagi termasuk talibarut tur... Cilakak punya talibarut... Siap sediakan fasiliti untuk kemudahan musuh...

Okeh la... Nih gua baru jer sampai Kudat... Alhamdulillah ... Setakat hari nih gua masih selamat... Moga Allah melindungi gua selalu... Tapi gua tak tau sampai biler gua akan selamat...

Berbalik citer isu kat Sabah nih... Suasana agak panas... Susah nak jangka... Banyak kenderaan berat dah menerjah keseluruh pelusuk kampung dan desa...

Oh yer... Baru kejap tadi gua mengeledak dalam internet baca itu ini.. Dan aper yang paling gua tak tahan tue biler baca berita camnie... Berita yang kat bawah nih... Lu orang baca la... Dan terpulang kepada lu orang nak gelak atau tidak.... Tapi gua dah gelak besar dah.... Hahahaha

Bersedia nak berjihad tue.... Hahaha.. Gempak boleh la... Hahahaha .... Gua rasa aaaa.... Kalu dengar peluru meletup pon diorang dah terkencing tercirit... Camanan nak berjahat... Ops... Berjihad.... Hehehe



5 comments:

  1. pehhh...cayala bhai ramai dah kena tangkap. tali barut pon dpt tangkap skali..tahniah2 bro and the team. syukurr korg smua selamat. ada kump pro BN nk berjihad?? khakhkahkahkahakhakhaka. lawak la depa ni. actually depa nk berjihad utk najib..mane tau die kena tangkap nnti pasal isu sabah ni..wakakakakaka..diharap bro selamat sejahtera and keep update ya! salute!

    ReplyDelete
  2. http://zulkiflihasan.files.wordpress.com/2008/06/hikam-ibnu-al-atailah-volume-2.pdf

    ReplyDelete
  3. http://zulkiflihasan.files.wordpress.com/2008/06/hikam-ibnu-al-atailah-volume-2.pdf

    ReplyDelete
  4. derang berangan bolehlah konon2 komando padahal pengecut nak mampus takut dgn cina siap mengaku member sb lgi buat cerita sbb kecut telur kikiki nk berjihad konon ^^

    KLIK guru hina pasukan keselamatan direman

    ReplyDelete
  5. bro C++..bukan lu ker yg bagi 50sen m'sia kt budak ni ---> http://busuk.org/ping/view/484592

    kalu bukan..bro ade kenal ke sape yg bagi duit syiling tu? hahahhahaha :D

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja