Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

Paid Advertisement :

27 April 2013

GE13 Voter Sentiment Ratio (26th April) - Report

Bhai... Kepada semua yang ikut serta membaca dan menganalisis Voter Sentiment Ratio (VSR) nih... nih ader yang untuk hari nih 26 April 2013... Yang semalam punya lu orang boleh semak kat link VSR nih...

Aper-aper pon... jangan seronok sangat... ader perubahan tue maybe sekejap jer... biasa la... lagi dah dekat nak hari mengundi... lagi banyak beza turun naiknyer.... hahaha... macam pasaran saham la pulak... tak gitue... hahaha...

(c) 2013 Agency

2 comments:

  1. gua tada hal turun naik ni, lagi byk turun naik ni lagi best! hahaha yang penting, sok nak buang undi, malam tu PR nye rating mesti kat atas sebab mlam tu la mlm penentu. kalau nak tengok dalam tempoh berkempen ni, mlm tu la tv3/4 kuar kan bapak segala taik dia nye kempen burukkan PR.UBN mesti save the best for last nye dorang punya racun, mlm tu baru kasi keluar. pukulan maut mesti last nye.

    harap2, pemimpin PR takde yang bangang abadi malam tu jugak wat statement bangang. sapa2 yang sayang PR, gua rayu lu org gi la plaster mulut pemimpin ni, guna duck tape terus, stok nak bukak janggut pun ikut tanggal! hahaha

    kita tunggu je la.

    ReplyDelete
  2. Bhai Anonymous...

    Gua cukup riso jenis bangang abadi nih... macam semalam ker Karpal Singh ader buat statement bangang... Itu Banggali pon ader wayar gak lar... hahaha

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja