Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

19 August 2017

Mabuk Fill Kudha Lagi Abdul Hadi Awang Ni...

Bhai/DeeDee semua ....

Boleh tak lu orang bagitau kat Abdul Hadi Awang.... kot-kot dier terlupa pasai baru kuar spital .... bahawa yang dok ada ni memerintah Malaysia adalah dari kalamgan Melayu Islam la...



Najib Bin Abdul Razak adalah seorang Melayu Islam walaupun mempunyai susur galur Bugis...

Jadi ... aper cerita Abdul Hadi Awang dok bagi karangan lebih 600 patah perkataan sembang konon perlunya Melayu Islam menjadi tonggak kepimpinan negara.... Dier lupa ker yang sekarang ni Malaysia dipimpin oleh orang Melayu Islam?

Dah wayar putus ka???

Huhuhu... agak-agak la Abdul Hadi Awang ooi kalu nak rasis pon... Hanya ada satu negeri jer yang tak dipimpin oleh Melayu Islam.... yang lain semua dipimpin oleh Melayu Islam.... 

Ker Abdul Hadi Awang jeles pasai dia cuma dapat jadi Menteri Besar Melayu Islam sepenggal jer tak macam Ketua Menteri Cina Kafir yang dah memerintah satu negeri tu dah lebih dari satu penggal....

Hahaha.... kot nak jeles pon agak-agak lar.... Cina Kafir tu mentadbir secara professional tak macam Melayu Islam sepenggal yang tadbir negeri penyu macam bebal jer tempohari....

Hahaha... boleh plak Abdul Hadi Awang kata ader spesis Melayu Islam bebal.... hahaha.... berat nanang dah lepas operate ni.... huhuhu... dah makan ubat ke belum nih??? makan la ubat yang doktor bagi... jangan la tibai Fill Kudha.... 

Hahaha..... alamak... gua dah terikut buat karangan lebih 600 patah perkataan.... huhuhu.... hehehe...

6 comments:

  1. Dh Nyanyok kot orang Tua ni.ramai ahli Pas yg anggap Presideng depa ni Tuhan kot.apa yg dia cakap semua betul.dah macam sebar Ajaran Sesat pulak parti ni sb dh sanjung Ketua seolah Ketua ni Maksum tak de Dosa pulak.Melayu yg Layu

    ReplyDelete
  2. ana pun terlampau fenin ini tuang guru presideng tunggul buruk keluar spital sudah jadi lain macam, hahaha!

    ReplyDelete
  3. Buang masa je dengar cakap2 Hj Hadi ni. Dia ni dah tak relevan kepada politik Mesia dan juga kepada politik Islam. Hj Hadi dan PAS sudah menjadi topik yang basi kepada rakyat. Rakyat masih sedar akan adanya PAS sebagaimana kita sedar akan kewujudan makanan yang basi (dari baunya yang busuk) tetapi rakyat sudah mual dengan PAS sebagaimana mualnya kita dengan benda yang sudah basi. Hj Hadi? PAS? Tidak ada dalam fikiran rakyat masa PRU akan datang, mark my words.

    Nick.
    Cape Tiger.

    ReplyDelete
  4. HAHAHAHAH fil kudha..... berat nananggggg

    ReplyDelete
  5. hadi..hadi...perbezaanmu dgn TGNA,BAGAIKAN LANGIT DAN BUMI.

    ReplyDelete
  6. Hadi perintah Ganu gua sebagai orang luar ada datang Ganu. Tapi gua tak nampak ciri Islamik pun. Kebersihan masa tu di Marang paling kotor walhal itu Parlimen MB Terengganu. Sampah sarap di tepi jalan raya utama. Pembangunan memang sah tak ada. Tak rugi orang Ganu tolak Pas bagi sepenggal sahaja.

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja