Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

26 September 2017

Bebal Melampau

Bhai/DeeDee semua...


Hahaha... mamat pemilik kedai dobi ni gua respek la... sebab nanti kalu tiba dier terpaksa terima pemindahan darah kat hospital... mesti dier akan pastikan yang darah diterima dari penderma orang Islam ja....

Nak best lagi kalu jenis darah dier adalah unik dan rare... Susah nak cari ader orang Islam yang derma...

Sebab darah ni kalu dari penderma bukan Islam... mesti akan ader DNA khinzir ..... hahaha... itu benda haram tu...  mana nak ada kesucian kalu gitue....

Mampuih la jawabnya... Hahaha

**** janganlah jumud sangat ... hahaha

4 comments:

  1. Hahaa.....siapa yang buatkan ramai jadi bebal?

    ReplyDelete
  2. Lantak dialah, dia buat segmentasi pasaran. Orang nak buka pasaran seluas2nya, dia menghadkan pendapatannya. Apa payah kalau meniaga lingkup, DAP ada untuk disalahkan.

    ReplyDelete
  3. ok bagus ini ada telor punya orang
    tapi tulis notis untuk muslim saja dah cukup
    kalau kapir nak terasa apa depa pung dah banyak kedai macam macam ada
    kalau depa punya kedai maksiat depa tulislah ini untuk kapir saja apa masalahnya
    tapi depa tak tulis pung sebab depa nak pelingkup orang Islam yang nama saja Islam tapi tak mau ikut ajaran Islam
    tapi walau untuk Islam saja bab dobi ni bukang semua Orang Islam sanggup pi sumbat kain baju kat situ bercampur baur dengan orang lain, hanya orang yang tak peduli soal soal toharoh saja akan pi
    buat kerja macam ni
    dah banyak muka dah bagi kat kapir ni
    cukuplah tu
    yang masalahnya maseh ada yang tehegeh hegeh nak pi kat kedai kapir
    walau ada kedai muslim
    sebab tu depa buleh buat kurang ajar letak beer rata kedai tanpa bantahan tukang bungkus pung melayu Islam buat
    pihak berkuasa biar saja
    tak boleh diharap macam sial saja takut nak keluar arahan tegas

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni spesis anon2 yang berangan2 nak jadi ahli syurga tapi jahil pekat. Islam tertegak atas ilmu bukan atas ketaksuban. Ini lah spesis2 islam kelabu yang nampaknya macam alim tapi bengang. Pakaian mereka semacam pak arab dan kata2 penuh dengan kalimat2 arab tapi isi dan ilmunya hampas.... Jenis katak bawah tempurung yang dok yakin dia sudah ada pengetahuan tentang alam yang menyeluruh...alam bawah tempurung.

      Nick.
      Cape Tiger

      Delete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja