Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

11 March 2018

Abang Adik

Bhai/DeeDee semua...

Hahahaha.... Sejak jadi abang adik ni.... PAS nampaknya sudah tak kena sekatan, larangan dan tindakan dah... Dulu ... Susah kita nak tengok kalo ader bendera PAS berkibar berdiri sebelah ngan bendera UMNO atau Barisan Nasional...

Biasa tak sampai sejam dua dipacakkan kat tepi jalan ... Sure akan kena cabut, buang atau rampas... Kalu tak dibuat oleh orang UMNO/BN.... mesti Pihak Berkuasa Tempatan akan amik tindakan... Tambah pulak kalu bendera ni dipacak dipancang depan rumah Ketua Bahagian UMNO ... Lagi pelik kalu boleh bendera PAS ni dipancang depan rumah Bekas Menteri Besar UMNO/BN yang terkenal samseng dan gedebe...

Hahaha... Ini dah dua hari dah bendera PAS dipacak dipancang bersama dengan bendera UMNO/BN kat depan rumah Ahmad Said (bekas Menteri Besar Terengganu) di Telok Kalung Kemaman..... Aik... Semenjak jadi abang adik ni... Sudah ngam PAS sama ngan UMNO/BN ni.... Macam ni lagi Abdul Hadi Awang kata yang PAS bukan bersekongkol dengan UMNO/BN....

Hahaha.... nak tipu ahli PAS yang spesis walaun boleh la.... Hahahaha




2 comments:

  1. nyawa dia nak sambung penggal tu boh. kalau cabut hijau mati hok meroh. sejak nik abduh sumpah jadi abu habis parok punoh jahanam jentera parti.

    ReplyDelete
  2. Kontrektor sama ni Dol.
    Kahkahkah!

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja