Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

21 November 2018

Bodoh Juga Muka-Muka Ni

Bhai/DeeDee semua....

Hahahaha .... Tetiba je ader NGO ni....macam mana pendaftarannya? Dah diluluskan ROS ka? Atau haram? 

Gua malas nak komen panjang geng-geng muka selebet bodoh macam Raggie Jessy (dia ni Melayu ke? Muka macam paria jer), Azwanddin dan Amran Ahmad Nor ..... Kalo tak silap Asshima pon ada kat belakang tu.... hahahaha... Geng bebal ni memang sohih bebal... Mana taknyer bebal...

Waytha Moorthy tu orang Hindraf..... apa kena mengena Hindraf ngan DAP .... Lawak siot.... Tak tahu nak baca ka.... Atau membabi buta je menyondol tanpa semak fakta,... Hahaha ... Adoilah....ini mesti baru lepas layan fill kudha dapat dari Abdul Hadi Awang ..... Hahaha

Bangang... bangang..... Hahahaha


4 comments:

  1. Muka-muka itu menyerabutkan landskap politik tanah air. Tolak mereka ke jurang peminggiran. Semua itu tak boleh diharapkan. Buat semak sahaja.

    ReplyDelete
  2. lu dah TAKUTkah dgn. G3?! PENGGANAS waythamoorti/hindraf HOMO PAR*A ti mmg. KULI DAPbangkai ANJING HOMO JIJIK PARASIT Zionis oi, si BANGANG!! Ini mmg. BLOG BABI!!

    Tok terkedu!

    ReplyDelete
  3. lain yg salah lain yg kena ... susah klu dh bodoh.. p.ramlee kt alif ya mim....buaya. gitulah depa ni.

    ReplyDelete
  4. Dgr cite da nk kena saman..bahlol punya ngo..

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja