Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

13 January 2019

Raja Segala Gila

Bhai/DeeDee semua...

Hahahaha.... At least ader lah something yang nak jadikan hiburan hari ni... hahaha.. Tak sangka ader lagi yang lebih gila dari sekalian yang gila mengaku jadi Sultan dan Raja ni.... Hahaha

Hello Hospital Tg Rambutan... Hello Hospital Tampoi.... Nih ader pesakit yang terlepas lari ni... Sila kutip cepat sebelum dia menggila .... Kami takut air liur orang gila ni .... Takut ader jangkitan... Hahaha...

Cukuplah.....Yang dah ader sembilan ngaku sultan dan raja pon dah abis kacau bilau... Tambah lagi Melaka dan Langkasuka... Nih nak tambah lagi.... Adoi lah..... Giler aper semua ni aaaa.... Penyakit berjangkit ka??? Adoi.... Takkan wabak kot???

Nak kena carik Fumakilla nih.... Nak sembur kasik mampus sekor-sekor.... Bahaya kepada kesihatan.... Hahahaha


1 comment:

  1. ada orang kata manusia asal dari monyet
    kat sekolah dulu pung ada ajar
    lani tak tau la pulak ada lagi ka?
    tapi yang pasti ada lagi monyet tak abeh jadi manusia
    yyyyy

    oranag yang katu tu pung rasanya dah mampuih

    mansuai ada yang gila ada yang baru nak jadi gila

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja