Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

16 June 2019

Lemang VS Lemang

Bhai/DeeDee semua...

Satu benda ja gua nak citer...

Takder saper nak ngabiskan berjuta RM semata-mata nak buat video fitnah kepada orang lain dimana modal yang dihabiskan tue bukan boleh dapat untung berganda balik...

Contoh lar.... Katakan ader satu video tak senonoh keluar viral melibatkan seorang Ustaz...... sure orang akan kata video itu edit..... video itu fitnah.....

Tapi.... tapi.... giler apa nak buat edit CGI visual effect tahap level bajet Hollywood yang memakan modal jutaan RM semata-mata nak dajaikan (fitnah) Ustaz tu ja..... fuhh..., tak berbaloi..... tak balik modal...

Kesimpulannya.... video tu betul.... video tu semua ori.... cuma pelakunya sajer yang takmo ngaku,... siap sanggup pulak keluar statement kata orang fitnah dier.... Hahaha... Setakat ni.... semua video yang viral di Malaysia gua beranggapan ianya adalah video ori... beza cuma nak mengaku atau tidak jer.... Hahaha

Tak kisah la video Vijendran ka... VK Linggam ka... Chua Soi Lek ka... Anwar Ibrahim ka... Azhar Idrus ka... Azmin Ali ka.... Stopa Ali ka.... atau Mokhtar Senik....

Hahahaha

Itu ja nak khabor.... Hahaha......

5 comments:

  1. hah mokthar senik pun ada ..hu huh

    ReplyDelete
  2. hidup tak ikut perintah Allah
    jadi terok dari binatang
    itu aja nak bagi tau

    natang pung tau itu lubang taik
    Lu Gila Banyak Terok

    ReplyDelete
  3. Bandingkan reaksi tun m dlm kes2 video liwat:
    Kes DSAI :
    Serta merta mengesahkan video liwatnya tulin tanpa ragu2. DSAI terus dihukum bersalah.
    Kes AA :
    Serta merta mengesahkan video tu fake sebelum pihak menyiasat menjalankan siasatan. Dan serta merta AA dibebaskan drp tuduhan.

    Hukum Islam apakah spt ini? Jika benar mengaku Islam. Jgn rosakkan keadilan Islam semata2 krn nak mempertahankan pihak sendiri saja

    ReplyDelete
  4. Peniaga2 lemang akan menibai C++ kalau lemang tak laku. Hahahahahaha.

    ReplyDelete
  5. Isu Azmin siapa yang akan kena game bhai? Nampak macam desperate je Tun M dan Azmin nak elak persepsi. Cuba update opinion sikit.

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja