Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

17 June 2019

Siapa Yang Untung Isu Lemang?

Bhai/DeeDee semua...

Lu orang kena paham sesuatu.... ini semua ader Grand Design dier.... takder la sewenang-wenangnya benda nak jadi.... kena ader Tok Dalang nya...

Ader yang kata Tok Dalangnya adalah Rafizi....  Anwar Ibrahim ... UMNO ..... dan sebagainya..... tapi lu orang jangan lupa... Pak Lebai pon boleh jadi Tok Dalang gak.... Hahaha.... mesti akan ramai yang tibai gua lepas ni... macam yang geng Lebai bangang dalam FB yang dok provoke gua hari-hari....  Itu level Lebai kampung ja.... Lebai ngok ngek.... Hahaha

Camnie...

Tok Dalang yang terlibat dalam Grand Design ni..... pada pendapat peribody gua aderlah sekumpulan manusia yang ader perancangan lebih besar... dari segi kuasa, kewangan dan pengaruh....  Dan diorang nih sanggup buat apa sahaja demi mencapat tujuan dan matlamat mereka walaupun Agama dan Bangsa tergadai.... Apa ader hal pada diorang nih...

Ianya bukan kerjabuat satu orang...  bukan bhai... bukan....

Takder masanyer kerja seorang nih.... ini adalah satu team.... satu kumpulan... satu unit khas..... lengkap dengan kepakaran dan dana... serta ader akses kepada senarai mobile phone numbers  pimpinan dan wartawan yang terbukti ader aplikasi Whatsapp...

Hahaha....

Jangan terkejut kalu yang terlibat dalam Isu Lemang ni aderlah pimpinan yang lu nampak suci murni... pijak khinzir pun tak mati..... yang lebih Melayu dari Melayu... yang lebih Cina dari Cina... yang lebih India dari India.... yang lebih Islam dari Islam.....

Hehehehe......

Gua ader tiga senarai kumpulan ni..... tapi tak boleh lagi nak dedahkan... takut nanti mengganggu siasatan ... atau orang kata fitnah.... cuma hint yang boleh gua bagi.....  jeng-jeng-jeng...... team AHDM ..... hehehehe

Babai...... ya ampoon..... hahaha




P/S : Maafkan saya yer awak...

4 comments:

  1. X catchy ler Team AHDM. Kalau bukan akronim nama lagi bagusnaku kasi tukar TEAM DHAM. Hahahahahaha.

    ReplyDelete
  2. Peliwat yang sudah mengaku apa hal boleh kena lepas dengan jaminan polis? Memang tak perlu tahan dan buat dakwaan ke?

    ReplyDelete
  3. lu kasi suspen la bhai...

    ReplyDelete
  4. mat bidor tak perlu takut ngan matde
    tak perlu terhutang budi
    jalankan amanah jawatan kerna Allah
    ngan matjib berani lawang takkan ngan matde takut

    itu bideo betoi atau direka
    itu pelaku sapa
    orang nak tau itu saja
    klaau tidak sia sia buat siasatan kalau nak sorok
    kisah benar

    jnagan cakap tak serupa bikin

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja