Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

03 September 2019

Berani Boikot Kah?

Bhai/DeeDee semua...

Hahaha... gua gelak jer layan media sosial nih.... Hahaha... mana taknyer... sembang lebat kempen boikot bagai tue....

Sembang langit pon boleh runtuh.... setakat sembang lar...

Lain dari tue tak beraninyer.... tak berani boikot pon..... Hahaha... ader berani ka boikot bank kapir?? Tutup semua akaun bank yang ader.... hahaha ... sembang jer la... hahaha



### ... lagu tue gua yang pilih dan upload dalam server. itu ja nak khabor

8 comments:

  1. Kaki klepto, korup samun pelbagai, rasuah keliling pinggang, kaki fitnah pelbagai tak mau boikot pula. Malangyu sungguh

    ReplyDelete
  2. Lu takmau boikot lu punya pasal.
    Apa lu nak tulis lu punya suka
    Rakyat melayu islam dah buat keputusan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Keputusan? Kahkahkah. Dah boikot semua bank yang dimiliki dan ada saham kafir tu? Kakhkahkah.

      Delete
    2. Rakyat mahu Islam ala pasno?kaki fitnah,penyamun..lagi mahu boikot!!!hehehe

      Delete
  3. Pasal apa x kempen boikot kerja dgn kapir.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Setuju 100%, konon nak boikot barang bukan melayu Islam tetapi kerja pun dgn org bukan Islam. Sembang aje lebih, kalau berani berhenti kerja dgn org bukan Islam tu dulu baru boikot. Ekonomi melayu Islam belum kukuh utk kita bersaing dgn mereka, bersainglah dgn sihat dan belajar bab bisnes dgn mereka dulu.

      Abuamir

      Delete
  4. Pelan pelan kayuh la bhai... Lu beranak pun tak terus boleh berlari.

    Berapa sen Lu dapat ni... atau berapa kilo Kunyit lu dapat.

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja