Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

14 November 2019

Bagaikan Bayang

Bhai/DeeDee semua..

Pertama sekali gua nak ucapkan tahniah buat semua yang kenal gua secara peribadi.

Betul... ader ramai yang kenal gua.... ada ramai yang pernah jumpa gua .... tapi..... tapi ramai yang tak tau sebenarnya siapa gua...  Alhamdulillah... baguslah camnie...

Sebab senang gua nak buat kerja gua... kerja yang digalas sekian lama... kerja yang tak pernah berhenti dari memerlukan kita untuk melakukan kerja ini... sekali lu buat kerja camnie... selamanya lu akan buat kerja camnie...

Takder apa yang nak dikesalkan... pilihan dah dibuat...

Huhuhu....

Semalam kantoi anak nombor 4 gua terperasan satu passport antarabangsa yang gambar pemiliknya muka gua, tapi nama dan maklumat dalam tue takder kena mengena ngan gua... dia tanya gua ini passport siapa... huhuhu... jenuh gua nak cover-up...

Huhu.... macam mana la boleh gua tak perasan passport yang satu nih ader kat rumah... kat dalam beg gua.... adoilah... kantoi pasai anak nak guna beg gua.... huhuhu.... patutnya passport nih gua dah letak dalam Safe Deposit Box yang kat bank tue...

Adoilah....  nih gua baru balik dari bank.... simpan passport gua tue kat situe... tengok dalam tue ader 7 passport berlainan negara... huhuhu.... banyak benar nama yang ada..... Hahahaha... banyak benar identiti yang gua ader... huhuhu..... dari 7 passport tue... gua rajin guna 3 atau 4 sajer.... yang lain tue cukup jarang digunakan...

Itu hari bulan 4 gua buat operasi di Jepun, Korea dan China ..... guna tiga passport yang berbeza.... hahaha ... setel guna jalan udara, darat dan laut.... hahaha ... solosaikan tugas... biasa la... hahaha

12 comments:

  1. Mat
    Lu kuat berilusi lah Mat
    Dah... Pergi panjat pokok kelapa kat belakang beruk Ucop dah tunggu..,

    ReplyDelete
  2. Apa punya agent nie. Siap cerita satu malaya dia ada beberapa passport antarabangsa. Bagi tahu sumer org buat operasi di Jepun China dan Korea. Amateur. Kalu aku boss dia, dah lama dah aku buang budak nie. Macam spy leman je.

    ReplyDelete
  3. Bulehle mike cari Jho Lo tu kan!

    ReplyDelete
  4. jangan taruh muka JH Low kat passport lu sudah, yg lain gua tak kisah!

    ReplyDelete
  5. Tapi cina gemok rakan subahat najib tu tak tertangkap jg. Malulah intel melayu. Dia pusing satu dunia, takkan lu tak boleh cekup dan potong k*te dia ka....biar dia rasa akibat perbuatan dia sikit!

    ReplyDelete
  6. Salam bro... selamat vertugas sampai akhir hayat... dah agak dah bro banyak paspot pasan nama pun ada 3 hihihihi cipan..tapir dan tenuk... .. ni jenis dapat perlindungan dari banyak kerajaan pasal dah hampir pupus... Jangan bimbang ... dah banyak kerajaan sanggup jamin keselamatan bro hihihi

    ReplyDelete
  7. Bro, lu mahu orang kenal lu ke lu tak mahu orang kenal lu? Lu macam orang yg menyorok tapi mahu satu malaya tahu dimana lu nyorok. Amateur.

    ReplyDelete
  8. Wei nape tukar tajuk, divert bungkam di tg piai.

    Kah kah kah

    Padan kau dan ph kau

    ReplyDelete
  9. Hurmmm cam biasa. Sembang kari..

    ReplyDelete
  10. sembang kencang la lu mat poyo.. jho low mana jho low...sial

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja