Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

12 November 2019

Najib Razak Baru Kena 7 Kes

Bhai/DeeDee semua...

Najib Razak baru kena 7 kes ja.... belum sabit lagi... walaupun ader banyak pertuduhan... tapi belum sangkut lagi yang lain...

Sabor la.... kasik la Najib Razak setelkan kes yang 7 nih dulu.... Hahaha.... jangan riso... banyak lagi masa.... Hahahaha....

Najib terkejut... Hahaha... biasa la.... apa nak terkejut pon... patut dah boleh agak dah mesti ader yang sangkut... Hahaha... apa pun relaks aaaa... belum sabit kesalahan lagi... ader bukti ada fakta bawak la... Loyar lu kan terra...

Hahaha....

Lebai??? Apa yang Lebai tau??? Hahaha.... nganga ja.... hahaha

3 comments:

  1. Sedangkan duut free masuk akaun peribadi dia pun Dia terkejut, ape kan plak la kes Dia. Pada Aku la, Dia Dah boleh agak dah sebenarnya, Tapi Pasal nak simpati Dari macai2 Dia. Kena la terkujat, baru nampak real. Utk aku plak, Aku lagi terkujat kalau najib lepas. Tgk tindakkan lobak man pun tau Bertapa berkesannya Lakonan pok jib ni, Tapi sayangnya Cuma lobak man Dan manusia seotak mereka je yg terpengaruh... Org dlm umno pun kalau bleh nak najib ni belayar Cepat 2. Beban Kat parti je. Berapa ramai Kawan najib sanggup sarung baju tak tau Malu la bos Lu. Muka Pelapar brim je aku tgk.

    ReplyDelete
  2. Lebai menganga je sebab depa semua tu ingat kes boleh runding belakang jamban macam Hj Hadi buat dengan minah saleh SR tu. Depa ingat dengan bertawakal sambil ramai2 turun buat sembahyang hajat sambil hulur tin milo semua permintaan dan hajat mereka terkabul sambil mengharapkan malaikat2 dok turun dok dengan depa bila depa mencaci, mengeji, mentakfiri, menyumpah dan buat doa laknat. Semua tu tok guru mereka yang hajar. Tang mana tok guru depa belajar benda2 karut lagi bidaah tu, I've no idea sebab Al Quran dan hadis takde benda2 tu!

    Nick.
    Cape Tiger

    ReplyDelete
  3. 1. Mana dtg 2.6b dlm akaun lu?
    2. Mana ada.
    3. Knp 2.6b beralih ke akaun luar?
    4. Mana ada.
    5. Tak logik 2.6b dlm akaun personal.
    6. Thanks peh.
    7. Ni no akaun dan nama.
    8. 2.6b derma.
    9. Siapa derma?
    10. Yariba andre andre.
    11. Sapa nama yariba tu?
    12. Rahsia nama, amanah.
    13. Eh, silap bayar hutang 4nec daaa.
    14. Silap bayar awat xamik semula.
    15. .....
    16. Sayalah yariba yg derma.
    17. Mana bukti?
    18. ......
    19. Kami puas hati.
    20. Ok puas di bangangkan tak bertebing.

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja