Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

18 February 2020

Kecoh Pasai Hotel TH Dijual

Bhai/DeeDee semua...

Hahaha... Malaysia kalu sehari takder benda bongok dan bingai nak dikecohkan.... takder best la hidup.... kan kan kan.... Hahahaha

Macam kes Hotel TH yang hari nih kepoh semua sembang marah pasai nak kena tutup dan kena jual.... hahahaha... Gua gelak jer.... pasai apa gua gelak....

Sebab...... Sebab yang kepoh dan sembang lebat semua nih dalam media sosial semua tue .... silap-silap tak pernah pon sewa kemudahan Hotel TH tue atau pun sewa bilik kat situe... Hahaha... sembang pung pang pung pang sampai macam keling karam.... tapi haram tak pernah nak guna perkhidmatan yang disediakan oleh Hotel TH...

Macam gua.... gua kerap guna... sama ader di Terengganu... atau di Penang.... jadi gua tau sangat la...

Servis macam hampeh... kolam renang orang perempuan takleh nak guna.... Bufet sarapan biasa-biasa jer... tak berbaloi ngan harga yang dikenakan.... harga bilik pon mahal.... harga sewa dewan lagilah....

So..... walaupun Hotel TH nih bagusla ader... tapi kalu merugikan ... apa masalah la nak dirasionalisasikan...

Aper pon.... yang tak pernah menginap di Hotel TH.... tak payah la nak sembang kencang bagai...

Oh yer.... PAS pon tak pernah buat event kat situ... lagi walaun mau sembang kencang.... asik-asik PAS sewa Dewan Perhimpunan Cina ja.... hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

Macam gampang kan.....

1 comment:

  1. Macam gua.... gua kerap guna... sama ader di Terengganu... atau di Penang.... jadi gua tau sangat la...

    kalau hotel tu tak bagus, takkan ko kerap guna. bodoh la ko kalau nak sewa hotel yang tak bagus banyak kali. munafik jenis apa ko ni

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja