Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...
Get Your FREE Helium Hotspot

13 October 2021

RUU 355 Bila Nak Dibahaskan?

Bhai/DeeDee semua...

Biler aaa nak start balik diangkat RUU 355 untuk dibahaskan?? Takkanlah lama sangat nak prepared documentation sokongan... Takkan la cari USD Drive usul asal dah tak jumpa... Takkan la kot draf usul semua dah hilang...

Takkan lah...

Bila agaknya kita nak tengok RUU 355 nih nak di bahaskan... dibacakan buat kali kedua didalam Parlimen... Bila agaknya lar...




2 comments:

  1. Audio krisis Melaka: Siapa intip, bocorkan rakaman perbualan?

    kah kah kah.... setakat rakam audio apa ader hal bro Bodin ooii... ada Video pun bole kata sama tapi tak serupa..

    SHAHBUDIN HUSIN

    Sejak semalam telah berlegar di media sosial satu rakaman audio yang didakwa antara bekas Ketua Menteri Melaka, Idris Haron dengan Perdana Menteri, Ismail Sabri Yaakob.

    Perbualan yang dirakam itu berkisar mengenai pergolakan politik Melaka selepas Idris dan tiga lagi Adun menarik sokongan menjatuhkan Ketua Menteri, Sulaiman Md Ali minggu lalu.

    Bagi yang biasa mendengar suara Idris dan Ismail, baik secara perbualan biasa atau melalui televisyen, pasti tidak sukar mengenalpasti bahawa audio itu adalah melibatkan kedua-dua mereka.

    Bodin ohh Bodin... stakat audio tak laku dahhh... ada video pun kabur la besi la... video tag line "Allah sayanggg" pun ada walaun kata tekonlogi tinggi pala punai dier org la weeeiii...!!

    Orang bodo bangang jer yg suka terkinja kinja...!!

    ReplyDelete
  2. DARI BLOG OTAI REFORMASI SHAHBUDIN HUSIN

    Audio krisis Melaka: Siapa intip, bocorkan rakaman perbualan? Berbaloi kah fitnah jijik nih..!?

    kah kah kah.... setakat rakam audio ni renti kan lah... setakat rakam audio apa ader hal bro Bodin ooii... ada Video pun bole kata 'blur' sama tapi tak serupa.. bingai..! sama macam kes CCTV dan DNA brus towel botol mineral suma bangang bingai.. sbb nya mudah tu musuh memasing kan..!!

    Sejak semalam telah berlegar di media sosial satu rakaman audio yang didakwa antara bekas Ketua Menteri Melaka, Idris Haron dengan Perdana Menteri, Ismail Sabri Yaakob.

    Perbualan yang dirakam itu berkisar mengenai pergolakan politik Melaka selepas Idris dan tiga lagi Adun menarik sokongan menjatuhkan Ketua Menteri, Sulaiman Md Ali minggu lalu.

    Link "muka mirip mirip pendakwah" pulak tersebar. Dulu muka "kabur" sekarang "mirip" pulak... esok lusa mungkin 'nyaris' si polan pulak pas tu 'macam si polan tapi tak sama' lepas tu 'hampir hampir sama tapi tidak hampir' macam tu lah kesudahan nya sampai Abg Jamil mampos.. oops itu filem Madu 3.. kikiki

    https://www.rotikaya.com/video-aksi-tak-senonoh-atas-katil-lelaki-mirip-ebit-lew-tersebar/

    Bagi yang biasa mendengar suara Idris dan Ismail, baik secara perbualan biasa atau melalui televisyen, pasti tidak sukar mengenalpasti bahawa audio itu adalah melibatkan kedua-dua mereka.

    Bodin ohh Bodin... stakat audio tak laku dahhh... ada video pun kabur la, besi la... video tag line "Allah sayanggg" stakat tunjuk burung punai pun nak kata superimpose teknologi tinggi jugak kerr.... alahai dengar tagline 'allah sayangg semua' hati memasing cair balik.. macam berak cair semua tak baik buruk sangka..puiii...!!

    Itu pun ada walaun kata tekonlogi tinggi pala punai dier la weeeiii...!!

    Orang miskin bodo bangang jer yg suka terkinja kinja...!! Orang ternama orang kayangan buat fitnah jijik itu fitnah jijik ini dan orang kaya raya dan ikon ikon tersohor bila kena suma buat buat bodo bangang jadi bisu sambil senyum tepok tangan..!! mcm jilaka suma.!!


    #macamjilakasialsemuanya

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

YouTube CipanTapirTenuk

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1