Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

26 January 2021

Cakap Serupa Semburit

Bhai/DeeDee semua...

Aiyomeh... Cakap serupa semburit ja... Suruh pertimbangkan pilihan lain.... Walhal yang sembang kasik bimbang penutupan penuh ekonomi tue siapa?? Bukan mulut dier ka yang bawak cerita tue mula-mula.... Sudah kantoi bocor citer penutupan penuh ekonomi pandai plak mangkuk Azmin Ali nih nak twist cakap suruh pertimbangkan pilihan lain...

Inilah cakap saekor semburit.. asik pusing-pusing...

Sendiri yang bagitau kat pelabur asing tentang penutupan penuh ekonomi... lepas tue kata suruh pertimbangkan pilihan lain.. option lain... Adoilah... macam mana la mangkuk Azmin Ali nih boleh jadi Menteri Ekonomi...  failed to the core dier bab ekonomi nih...

Tau la dier semburit... tau la dier mastermind langkah Sheraton... langkah semburit...

Tapi itu lar.... mana ader Menteri yang pandai dan cerdih dalam senarai 70 orang Menteri Kabinet Malaysia sekarang nih... semua sama ader level baghal, bebal, bangang atau darai... Adoilah... yang spesis makan gaji buta lagilah ramai.... adoilah... pelik sungguh.... 

Bukan setakat semburit macam Assmin ... ooopps... Azmin Ali.... tapi sampaikan pencandat sotong haram tak guna sesen tue pon boleh jadi Duta bertaraf Menteri.... adoilah.... APTB betul lar.... huhuhu.... Mampoih Malaysia kalu terus kekalkan Menteri-Menteri bangang wal bebal yang ader sekarang nih.... tapi tak heran sangat la pasai apa semua ni di pilih... sebab Perdana Menteri yang ader pon memang spesis lemau sejak dari dulu lagi... sejak dier jadi Menteri Dalam Negeri lagi memang dah lemau...

Huhuhu



1 comment:

  1. Kadang2 dok terpikir jg knp tak de sapa yg berani cantas puak2 yg salah guna kuasa yg menyebabkan ramai susah spt tahun 70an di luar negara. Pemimpin2 spt aldo moro, kakuei tanaka, ceo daimler yg kebal dr undang2. Komen lebih2 nanti kena cop ekstremis.

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1