Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

25 January 2021

Ini Macam La Baru Abang Besar Punya Stail

Bhai/DeeDee semua...

Bukan kaleng-kaleng aaa MB Kedah Muhammad Sanusi Md Nor nih... ingat tak berani ka dier?? Ini macam lah baru abang besar punya stail... pergi mampos la sama MIC... parti nyamuk ja.... Hahaha...

Ini PAS la... Parti King Maker.... Dalam politik Malaysia... PAS adalah king maker... sapa boleh lawan PAS... lawan PAS mesti akan kalah terlungkup... kalu berjaya pon tak lama...

Sebab itu la Muhammad Sanusi Md Nor nih berani kuarkan statement kecam MIC nih... sebab dier tau MIC punya kekuatan kat mana... aper kemampuan MIC... aper yang MIC boleh buat dan lakukan... Sebab itu la MB Kedah ni menganjingkan sajer la MIC nih... Hahaha

Lagi tatau malu ini MIC... lagi mau tunjuk hero Tamil.... ahahaha

Deyy Thamby.... Rummbu Ranggi aaa ...

Nasib baik MB Kedah tak tunjuk Jari Tengah


4 comments:

  1. dia ni lagi hebat dari rajnikanth

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha.. gua rasa camtue la gak... Hahaha

      Delete
  2. hebat apa belakang pintu punya mb lagi brp lama lagi boleh tahan , cakap semua pakai air lior bila lagi nak korek aliran sungai muda .bodoh piang kerajaan BN belanja beratus million bina tambatan sungai utk elak banjir mangkuk ni nak ubah sungai pulak .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha... bhai... ini ayat sindir nih bhai... Hahaha

      Delete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1