Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

24 February 2021

Celaka, Setelah Lebih Setahun

Bhai/DeeDee semua...

Giler betul... Memang betul-betul giler... setelah hampir setahun Akta 342 digunapakai untuk mengkompaun warga Malaysia ... baru semalam Menteri Kanan (Kluster Keselamatan) Ismail Sabri beritahu bahawa kompaun itu boleh dirayu dan ianya bukan flexible kena bayar RM1000..

Dulu masa ramai orang kena Ismail Sabri tak bagitau... masa sorang pakcik Cina warga emas kena kat Kelantan masa tunggu bantuan kat luar pon Ismail Sabri tak bagitau.... masa sorang pakcik Cina warga emas kena depan rumah baca akhbar pon Ismail Sabri tak bagitau

Maybe masa anak Zahid Hamidi kena pon Ismail Sabri ader bagitau kepadanya... masa At-Takiri kena pon Ismail Sabri mungkin ader bagitau... dah lama rupanya Ismail Sabri sorok info nih... hanya bagitau kepada geng-geng dier yang tertentu ja...


Celaka betul... memang celaka... Bangsat betul lar...

Kenapa sorok maklumat nih .... dah setahun wei... Setahun.... giler apa...



2 comments:

  1. Masa mula2 nak ujudkan fgv dulu makhluk bernama ismail sabri ini lah yg menyuruh warga peneroka berambus kalau tak setuju dgn cadangan pembentukkan fgv. Betapa sombongnya..

    ReplyDelete
  2. Rakyat dah lama dah merayu kat Agong supaya hukuman hidup dibawah oleh kera jaan tebuk atap macam pencuri PN ni di tarik balik dan rakyat dibenarkan pilih kerajaan yang ada sokongan majoriti rakyat. Tapi macam biasalahlah golongan elitis ni mana nak dengar suara rakyat. No benefit at all untuk prihatin atas kegusaran rakyat. So #kitajagakita lah, sebab takde orang lain yang akan dok kisahkan dengan hal rakyat. Memang jilaka!

    Nick.

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1