Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

01 March 2021

Ini Sumpah Sesumpah

Bhai/DeeDee semua...

Sumpah orang politik sama macam sumpah orang yang sedang dibicarakan di Mahkamah..... dari dulu lagi semua ini adalah lakonan... Hahahaha...

Sumpah orang dalam Masjid pon boleh dibuat main-main dan diingkari... lagilah kalu sumpah junjung Al Quran atau mana-mana kitab agama lain.... Ini semua sumpah sesumpah... lidah bercabang...

Hahaha....

Sebab apa gua kata ini sumpah sesumpah... sebab depa yang buat sumpah tue tau... yang belum ader lagi orang yang dihukum secara direct sekarang nih oleh Allah Taala bilamana depa permainkan sumpah tue... Sebab takder pembalasan secara cash dan realtime...

Itu sebab semya ini sumpah sesumpah... lidah bercabang... tabley pakai....

Tak kisah la yang buat tue pakai songkok ka, pakai serban ka, pakai kopiah ka, pakai topi sudu ka... atau kepala togel....  ataupun pakai baju kot ka, pakai jubah ka.... semua tabley pakai...

Hahahahaha

Moga Allah Taala bagi sesiapa yang mainkan sumpah nih terus kena cash direct panah petir... kojol dan terbakar... biar sedar diri sikit



No comments:

Post a Comment

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1