Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

05 March 2021

Langsung Tak Boleh Komplen

Bhai/DeeDee semua...

Biler ader pegawai kanan yang sedang berkhidmat dalam KKM mendedahkan bahawa ader usaha-usaha memintas (potong barisan) dalam proses vaksinisasi Covid-19 .....maknanya doktor ini memang ada maklumat potong barisan (potong q) ini... sebab bukan senang orang-orang macam nih nak dedahkan kepincangan...

Tapi...

Tapi biler kepimpinan KKM pula dilihat ditekan oleh pihak yang membuat cubaan memintas (potong barisan) malah siap mengugut kakitangan KKM sendiri... maka kita dapat lihat bahawa tiada langsung proses check and balance dalam KKM.. Nampak sangat penakutnya... nampak sangat langsung tak boleh komplen...

Malah pihak yang memintas (potong barisan) tue walaupun ramai yang tahu mereka berbuat demikian .... kini pulak sedang berusaha untuk "mematikan" whistleblower dengan tindakan undang-undang... Pelik... lagi pelik bila kepimpinan KKM pula dilihat bersekongkol dengan pihak celaka nih...

Adoilah...

Teruskanlah buat tekanan macam nih... teruskanlah... cepat sikit rakyat terbanyak akan menyampah dengan Kerajaan yang membawa imej agama nih... supaya cepat sikit terbuka mata semua rakyat...



1 comment:

  1. Kaki tangan Dr exco tu dah buat laporan polis, diharap polis buat siasatan dengan telus, jika kakitangan KKM buat dakwaan palsu, ambil tindakan terhadap kakitangan KKM tu, TETAPI jika dakwaan potong Q tu betul, ambil tindakan terhadap semua nama yang nak potong Q tu serta ambil tindakan terhadap Dr Exco dan kakitangannya yang buat laporan palsu, jangan buat mudah, jangan takut, ingat hari pembalasan nanti bagai mana nak jawab di depan Allah

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1