Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

02 March 2021

Siapakah Yang Akan Sertai?

Bhai/DeeDee semua...

Hehehe... agak-agaknyer la... siapakan orang Melayu pertama yang akan join MCA parti paling cauvinis dan rasis sebagai Ahli Bersekutu??

Best jugak nak tengok apa yang macam mana MCA layan ahli bersekutu dari bangsa yang lain selain Cina...

Nampak sangat la MCA nak bersaing dengan DAP dan GERAKAN.... tapi MCA silap... DAP dan GERAKAN memang bukak keahlian mereka kepada semua bangsa... keahlian penuh... takder beza-beza... bukan macam MCA yang hanya buka keahlian kepada Ahli Bersekutu yang tidak ada hak untuk mengundi dalam mana-mana mesyuarat atau perhimpunan dalam parti...

Dekat sini lah failednya MCA.... MCA tetap parti Cina totok... sama macam MIC ...parti India totok... 


DAP dan GERAKAN bukan setakat boleh jadi ahli ... tapi boleh bertanding sampai ke jawatan paling atas malah siap dicalonkan lagi dalam pilihanraya.....



No comments:

Post a Comment

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1