Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

23 June 2021

Insuran Penipu?

Bhai/DeeDee semua...

Sesuatu yang tak terkejut... Mungkin bukan kerjabuat Syarikat Insuran... tapi Agen Insuran yang buat kerja celaka macam ni.... Bukan Insuran ja yang ader kes macam ni... Takaful pun sama jer...

Tak kisah la nak guna nama apa pun... tetap perangai macam celaka... bab potongan dan mendaftar caruman... laju ja... kalu bab nak bayar pampasan... macam-macam ngelat dan culasnya... cari jalan... macam mana nak kurangkan bayar pampasan... guna micro text lar...

Dalam video nih gua ader ceritakan tentang satu kes suami isteri yang meninggal dunia akibat kemalangan dan meninggalkan waris 2 orang anak yang belum bersekolah.... Jenuh nak fikirkan nasib diorang... tapi akhirnya....

Aper pun ... pemilik syarikat insuran atau takaful semestinya taknak rugi... jadi maybe diorang doakan tiada pampasan yang perlu diberikan pada setiap hari.... Hahahaha... bab nih gua tak terkejut langsung... dah boleh agak la...

Syarikat mana yang nak rugi kan.... hahahah

 

No comments:

Post a Comment

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

YouTube CipanTapirTenuk

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1