Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

Paid Advertisement :

22 July 2014

MH17 : Siapa Akan Siasat Isi Kandungan Kotak Hitam?

Bhai/DeeDee semua...

Agak-agaknyer la... siapa yang akan siasat isi kandungan kotak hitam MH17 tue.... sebab gua dimaklumkan bahawa Malaysia akan serahkan kepada ICAO untuk buat tentukan.... dan biasa kalo ICAO yang buat... surely akan sampai ke tangan NTSB ......

Dan kalo NTSB yang siasat.... Aper jaminan yang US takder ejast atau tampered ngan data yang ader..... Hahaha... 

Lu orang ingat tak insiden Flight 93 American Airlines yang katanyer hentam bangunan Pentagon masa 9/11 dulu... Harap tader dengar khabar kotak hitam dier ... Malah serpihan pesawat pon takder... Tak macam MH17.... US bab kenching memang terra...

Hahaha.... ini satu lagi pening....

So... nak kena bagi satu team yang consist semua agensi kawalselia yang ader dalam dunia... kasi berlaku adil dengan Malaysia yang akan lead the team.....

Tapi...... kalu Kerajaan Malaysia dan MAS dok bagi kat NTSB.... gua tak konpiden aaa siasatan tue akan telus.... Hahahaha ... sebab mesti akan ader campurtangan pihak ketiga yang menyamar...

MH17 : Yang Dituduh Telah Sediakan Bukti. Penuduh Bagaimana?

Bhai/DeeDee semua...

Ader sahabat kiter yang bagi link info nih dalam blog gua nih..... so....  sekarang yang dituduh telah sediakan bukti.... penuduh bagaimana? ... Hahahaha

Satu aper pon US takder keluarkan bukti.... harap sembang jer kata ader bukti bergambar imej satelit dan thermal imaging.... Hahaha..... Aper lagi mau tunggu ... publish la....

Obama jangan la jadi macam ader orang tue yang buat statement tapi takder bukti.... Hahaha




Kalo video atas tabley diakses.... cuba tengok yang kat bawah nih...




Gua stakat nih konpiden ngan hujah dari Russia..... cuma satu part jer yang diorang termiss nak citer.... tentang kedudukan pesawat drone Global Hawk yang kelihatan berlegar di Yalta pada lingkungan masa yang sama .... sedangkan jarak antara Yalta dan Donetsk lebih kurang 140km sahaja....

Hahaha...

UPDATE : Lu orang ingat tak Flight 93 yang katanyer menghentam bangunan Pentagon pada 9/11 dulu..... hahaha.... langsung tak nampak serpihan dier macam aper yang berlaku kat #MH17 ..... Hahaha.... US sudah kantoi..... hahaha

21 July 2014

MH17 : Percayalah Bulat-Bulat Pada Obama

Bhai/DeeDee semua...

Hahahaha..... sori aaa... gua bukan gelakkan kat mangsa dan keluarga mangsa MH17... tapi gua gelakkan kat media kat Malaysia termasuklah media alternatif dan sosial.... sebab semua percaya bulat-bulat pada Obama...

Biler Obama kata MH17 kena serang ngan peluru berpandu SAM jenis BUK buatan Russia... semua percaya bulat-bulat....  walhal takder bukti pon ader "smoke trail" peluru berpandu SA-11 tue (dimana memang kalu ikut spesifikasinya... asap cukup banyak keluar dan amik masa yang lama baru kesannya ilang)...

Biler Obama kata MH17 tue ditembak oleh Pemberontak tajaan Russia.... semua percaya bulat-bulat.... Hahaha.... Aper untungnya kepada pemberontak dan Russia dalam insiden nih.... Rugi ader la....

Biler Obama kata Russia patut bertanggung jawab.... dan Vladimir Putin patut bersemuka dengan mangsa ..... semua percaya bulat-bulat dan bersetuju.... Walhal.... tak terbukti pon ini semua kerja Russia...

Yang pasti.... semua sudah kena kelentong tahap "dewa jalan duta" dengan Obama dan media tajaan US ..... Hahahaha..... Bayangkan la... tak sampai sejam lepas kejadian.... semua media tajaan US termasuklah Al Jazeera dok bawak citer kononnya MH17 sudah kena tembak ngan BUK......

Hahahaha... lawak siot... yang lagi best tue ... even Malaysiakini, TMI, Harakah dan yang seangkatan dengannya pon jugak sudah percaya bulat-bulat kat cakap Obama.... hahaha... sudah kena mandrem ker aper.... hahahaha

Gua nak bagitau lu orang... Insiden MH17 nih takder untungnya kat Russia atau puak pemberontak Donetsk ..... memang takder untungnya.... tapi yang akan untung sebenarnya aderlah US ....... lu orang tak percaya..... hahaha.... takper.... I've said so.... Hahahaha


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja