Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

Paid Advertisement :

20 September 2014

Pihak Mana Pilihan Anda?

Adakah anda pilih PAS?


Adakah anda pilih BN?


Buat pilihan yang tepat... Sebab kalo dah orang politik nih... Samer jer... Kecing kuat ja... Tak kira la pakai kopiah atau sarbani... Time belum dapat kuasa bukan main ingat pada rakyat... Biler dah dapat kuasa... Macam siot ja...

By the way... Yang kat bawah nih nampak macam berjiwa besar atau sekadar berlakon ja... Hahaha



19 September 2014

Tarbiah Dari Rusila?

Hahahaha.... Lawak siot... Inilah dier hasil dari Tarbiah Marbawi di Rusila.... Hahaha


Ader masa depan la diorang nih... Hahaha... Berhujah tak pandai sebab tue la terpaksa guna cara nih... Kalu berhujah diorang selalu failed... Tak tau hujung pangkal... Hahaha

Lawak siot...

17 September 2014

Diulang Lagi Pertanyaan..

Errr... Fitnah Pil Kuda tue Tuan Presiden dah kasi bukti dan fakta ka? Hahahaha....

I rest my case my lord .... Hahaha

P/S : Oh gua lupa... Presiden tue "Mak Som" .... Hahaha... 

P/P/S : Haron Din ... Aper cer projek hartanah di Pantai Dalam?? .... Hahaha ...











Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja