Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

05 October 2017

Protes Roboh Kuarters Masjid, 9 Ahli PAS Ditahan

Bhai/DeeDee semua...

Pergh... sekali imbas baca artikel di Malaysiakini... gua ingat tajuknya adalah Protes Roboh Kuarters Masjid, 9 Ahli PAS Ditahan...



Tapi....

Tapi rupanya... 9 Ahli PSM yang ditahan.... huhuhu.... ciss.... gua lupa yang la ni ahli PAS dah amat kurang bersama dengan golongan mustad'afin.. dah kurang highlight isu golongan tertindas ni... semenjak Abdul Hadi Awangdah bersekongkol dengan Najib Razak nie...

Huhuhu....

Sekarang ni yang lebih kedepan bab isu golongan Mustad'afin adalah dari parti sosialis... parti yang ahli dan pimpinan PAS melabelkan sebagai parti orang kafir dan parti komunis.... Huhuhu... bab melabelkan orang lain dan menghukum ikut kepala lutut memang dah jadi trademark PAS dah la nie...

Huhuhu.... dah jauh tersesatnya PAS la ni... semenjak Abdul Hadi Awang jadi kepala besar... Mursyidul Am pun dah tak ketahuan punca dan... huhuhu... 

Itu lagi PAS sembang tahap tinggi konon dierlah Parti Suci Tanpa Debu.... huhuhu... sebijik macam tajuk lagu Saleem Iklim... oh yer... sama kampung.. Al Marangi...

Hahahaha... adoyailah...

30 September 2017

Hebat Sangatkan Maju Holdings?

Bhai/DeeDee semua...

Maju Holdings ni hebat sangat ka? Dulu masa depa pegang Perwaja Steel... aper jadi akhirnya kat Perwaja Steel... Gaji staff tak bayar la... hutang bil gas pun taknak bayar ngan Gas Malaysia... Hutang bil elektrik pun chulas nak bayar ngan TNB sampai TNB terpaksa amik tindakan drastik...



Even pampasan gaji staff Perwaja Steel pun ruyup... aper citer... ini mau bikin gempak macam hebat sangat nak amik alih PLUS dari UEM dan KWSP... Pigidah....

Ini satu lagi spesis macam Syed Mokhtar Baukari @ Baukaki... mesti akhirnya akan terjual atau diambil alih oleh China Mainland akhirnya PLUS ni.... Dua-dua Syed Mokhtar Baukari @ Baukaki dan Maju Holding ni bukan pandai berniaga pon... semua mau jadi jalan senang ja... adoilah...

Huhu..

29 September 2017

Celaka Punya Bapuk

Bhai/DeeDee semua...

Hahaha.... Lu orang jangan ingat mat lembut (bapuk) ni sebagai orang yang lemah lembut... jangan wei.... diorang ni lagi ganas dan sadis...



Depa jadi lembut bukan pasai hati ka apa ka.... tapi pasai naluri seksual ja... Blah la kalu depa kata depa takda orientasi seksual... tipu la kalu depa kata depa takdak feel kat pompuan... Pigidah...

Huhuhu... jumpa mamat lembut camnie katok ja alat kemaluan diorang... baru diorang ader akai... huhuhu
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja