Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...
Get Your FREE Helium Hotspot

28 June 2022

Start Dah Perang

Bhai/DeeDee semua...

Gua perati jer... Dan nampaknya dah start bunga-bunga perang dah nih... Hahaha... Kita layan la setakat mana yang boleh layan.. Hahaha... Hadan Huker diorang la...

Kiter tengok la berapa lama depa nak berperang... aderkah depa berperang betul-betul atau perang olok-olok.... bukan boleh percaya puak nih... berlakon ja lebih...

Macam PAS la... parti wayang ja lebih... hahaha



26 June 2022

Betul Lah Tu ...

Bhai/DeeDee semua...

Betul lah tu... potong gaji dan elaun Menteri atau emolumen Sultan dan Raja-Raja Melayu memang takkan selesaikan isu sara hidup rakyat... Betul la tue...

Memang takkan selesaikan masalah yang menimpa rakyat marhaen mustad'afin... Ianya sekadar mengurangkan pendapatan bagi para Menteri, Sultan dan Raja-Raja Melayu jer...

Adalah lebih baik potong segala subsidi terutamanya subsidi minyak masak dan subsidi minyak petrol... barulah sesuai dan boleh menyelesaikan isu sara hidup rakyat.... Kan.. Kan Kan...

Ini semua bangkai la tuan puan... statement bangkai.



25 June 2022

Memang Patut Pun

Bhai/DeeDee semua...

Taknak komen lebih.... sebab memang selayaknya pun mamat nih kena tendang dari Majlis Tertinggi UMNO.... itu ja...

Hahahaha



24 June 2022

Wajar Sungguh La

Bhai/DeeDee semua...

Tatau la nak cakap apa dah.... Wajar sungguh la kenaikan elaun dan gaji Pengerusi FGV nih... Wajar sungguh lar...  huhuhuhu...

Macam bangsat ja alasan... huhuhu ... Adoilah Felda...



Rakyat Malaysia Pulak Akan Jadi Buruh Kasar Di Indonesia

Bhai/DeeDee semua...

Menjelang 2024, dijangkakan akan berlakulah ramai rakyat Malaysia berhijrah bekerja dan menjadi buruh kasar di Indonesia...  Bukan sebab bayaran disana lebih bagoosh.. tapi pasai peluang kerja yang banyak..


Takkan la rakyat Sabah dan Sarawak nak terus carik pekerjaan yang tiada di sana... mereka tentunya akan mencari pekerjaan di Borneo... di ibu negara baru Indonesia... yang mana menjanjikan ada kerja bagi yang mahu mencari pekerjaan...

Kerajaan Malaysia? Masih leka dan lena.



Popular Posts

YouTube CipanTapirTenuk

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1