Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

21 May 2019

Bait-Bait Yang Menusuk Kalbu

Bhai/DeeDee semua....

Selama manakah kita akan menongkat dunia? Adakah kemewahan dan kekuasaan yang kita ada membolehkan kita kekal hidup selamanya...

Semua makhluk akan tetap menghadapi saat kematian.... Hanya kepada Allah kita berserah... dan kepadaNYA lah kita memohon keampunan


20 May 2019

Apalah Sangat Bakar Kereta

Bhai/DeeDee semua...

Hahaha.... apalah sangat bakar kereta.... simbah asid.... itu semua bebudak nakal pon boleh buat.... hahaha... janji diupah RM50 ka... RM500 ka... atau RM5000 ka....

Hahaha....

Yang penting hati puas... dapat bakar... dapat simbah asid..... Hahahaha...

Dosa pahala??? Hahaha.... kalu dah dapat restu apa masalahnya.... bebohong pon dikira syarie.... Hahaha

At least lar... takder la bawak Jamban pi masuk Masjid..... Hahahaha.....

NANGOI betul lar.....

Hahahaha.......

19 May 2019

Menantu Cuak Nak Balik Raya

Bhai/DeeDee semua....

Hahaha.... kecoh seminggu dua ini isu Kartel Dedak... Hahaha... benda dah lama sebenarnya... dah lama pendam... last-last bocor gak... Hahaha...

Tempayan boleh la ditutup ngan nyiru.... bangkai dinasor macam mana nak tutup.... tarpaulin pun tak cukup besar nak cover... Hahahaha

Benda kartel dedak nih bukan benda baru... dah cukup lama.... sejak zaman Nasharuddin Mat Isa dan Hassan Ali ader dalam PAS lagie.... Masa tue dah banyak dah dedak dedak ditaburkan ... masuk dalam kocek-kocek orang-orang tertentu.... malah sampai ratusan juta...

Hahahaha...

Aper pon... nampaknya menantu Abdul Hadi Awang yang sorang ni mesti akan cuak nak balik raya.... Hahaha... nak balik Rusila.... memang kena hambat la..... hahaha... masak nanti....

Hahaha......
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja