Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

27 May 2016

Voter Sentimen Ratio (VSR) Update - Sg Besar / Kuala Kangsar

Bhai/DeeDee semua...

VSR (Until 2 PM 27th May 2016)

By Election Sg Besar

BN : 48%
PAS : 29%
AMANAH : 15%
PKR : 8 %

By Election Kuala Kangsar

BN : 48%
PAS : 30%
AMANAH : 17%
PKR : 5%

DAP were not running this by election

Voter Sentimen Ratio (VSR) For Sg Besar / Kuala Kangsar By Election

Bhai/DeeDee ...

VSR (Until 10 AM 26th May 2016)

By Election Sg Besar

BN : 48%
PAS : 27%
AMANAH : 15%
PKR : 10 %

By Election Kuala Kangsar

BN : 50%
PAS : 28%
AMANAH : 14%
PKR : 8%

DAP were not running this by election

19 May 2016

Voter Sentimen Ratio (VSR) Untuk PRK Sg Besar dan PRK Kuala Kangsar

Bhai/DeeDee semua...

Ini adalah hasil dapatan Agensi bagi PRK Sg Besar dan PRK Kuala Kangsar.... Gua tau ader yang pertikaikan hasil dapatan ni... malah ader yang siap nak tau macam mana bacaan dan kiraan dibuat... Maaf... itu adalah rahsia Agensi....  gua tak dapat nak cerita...

Paling best sekali ader yang kata ini semua berlawok... Hahaha.... Nasib lah labu... PRU 13 telah membuktikan Voter Sentimen Ratio (VSR) adalah paling tepat... Hehehe..

Lu orang boleh semak semuanya.. (rujuk VSR lama bagi PRK dua lokasi ni)

VSR : (setakat 10 pm 18/9/2016)

Sg Besar:

BN : 48%
PAS : 20%
AMANAH : 18%
PKR : 14%

Kuala Kangsar :

BN : 45%
PAS : 28%
AMANAH : 17%
PKR : 10%
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja