Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

02 June 2020

Mana Dia Ni Menghilang Eh?

Bhai/DeeDee semua...

Mamat sorang nih... dulu bukan main riuh dalam SosMed bising pasai Islam Terancam la... DAP sekat itu ini la... Puak kapir macam itu macam ini la.... Mana aaa mana nih pergi?? Mana dia ni menghilang eh??

Skrang dier plak yang lebih dok bekap geng-geng yang kuat rasuah.... geng-geng salahguna kuasa.... geng-geng pengkhianat....

Adoilah mamat nih.....  Gua perati jer mamat MOPti sorang nih.... dah lama dah....


31 May 2020

Hanya Buat Orang-Orang Yang Berani

Bhai/DeeDee semua...

Hahahaha.... Gambar nih hanya buat untuk orang-orang yang berani ja.... Hahaha... Ini selingan ja ni... nanti gua tulis bab politik bangang kat Malaysia nih... Hahaha


By the way... ader story besar yang gua nak tulis nanti... korang tunggu je la... insyaAllah dalam hari nih gak gua publish.... Hahaha

28 May 2020

Jangan Gatai Nak Rentas Negeri

Bhai/DeeDee semua....

Kalu lu orang ader duit lebih yang banyak.. takpa la... kalu tak ader... baik jangan gatai-gatai nak try rentas negeri nih.... please lar... zaman PKP dan PKPB nih jangan carik pasai... naya nanti....

Jangan buang duit bodoh jer...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja