Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

04 May 2013

GE13 Voter Sentiment Ratio (4th May) - Report

Bhai.... Ini aderlah Voter Sentiment Ratio (VSR) yang terakhir sebelum kempen PRU13 tamat... jadi aper-aper pon...  BN memang selesa dengan sentimen ini... manakala PR perlukan satu keajaiban dan sokongan padu semua pengundi yang skarang nih sudah berada dikawasan pengundian mereka...

Kalu lu orang nak kasik PR menang... lu orang kena keluar mengundi dan pastikan peratusan keluar mengundi lebih dari 93% .... itu kalu nak sekat "magik" yang sedang, telah dan akan dibuat oleh SPR dan pelbagai lagi agensi lain yang terlibat....

Kalu lu orang nak BN menang... dalam tempoh kurang 24 jam nih... buat la perangai "mulut longkang" macam biasa tue.... ini gua sound direct kat pimpinan utama PR... terutamanya Hadi Awang, Harun Taib dan Haron Din dari PAS atau Karpal Singh dari DAP... atau Azmin Ali dari PKR..... tolong jangan buat perangai "mulut longkang"...

PAStikan Voter Sentiment Ratio (VSR) ini kekal menjadi analisis akademik sajer... dan bukannyer menjadi kenyataan....  Ini Kali Lah... UBAH...

Yang semalam punya boleh dibaca di Voter Sentimen Ratio (VSR)

(c) 2013 - Agency
Amacam... banyak bahaya kan.... hehehe

No comments:

Post a Comment

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja