Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

12 May 2013

PANAS : Zulkifli Nordin Dilantik Sebagai MB Selangor

Bhai.... Err.. hari nih dah 12 Mei 2013... maknanyer dah 7 hari dah Zulkifli Nordin menjadi Ahli Parlimen Shah Alam (hehehe ... pun intended) ... Jadi... gua rasa aaa... Zukifli Nordin layak jadi MB Selangor menggantikan Khalid Ibrahim....

............ errk....... bukan ker Zulkifli Nordin dah jadi Ahli Parlimen Shah Alam.... itu hari dier kata dier 101% yakin.... dan dier kata kat wartawan suruh datang jumpa dier selepas 5 Mei 2013... masa tue katanyer dier akan jadi Ahli Parlimen Shah Alam... hahaha

So... kalu Zulkifli Nordin tak layak..... pasai dier kalah.... Maybe kot Sultan Selangor akan melantik Hassan Ali.... Hassan Ali kan dapat sokongan suara Majoriti dalam UMNO (12 Kerusi DUN) Selangor...... mesti dalam PAS pon ader ramai lagi pengkagum dan penyokong Hassan Ali..... hahaha....

Makanyer boleh la Hassan Ali jadi MB Selangor.....  hahaha

............ errk........ Hassan Ali tak bertanding pada PRU13.... huh .. saper yang tak kasi line clear kat Hassan Ali nih.... PAS ker..... UMNO ker.... hahaha.... kalu nak dilantik jadi Senator pon... rasanyer kena ader MB Selangor dulu...

Oh yer.... satu yang gua pelik... kenapa yer UMNO beriya-iya sangat dok nak suruh Pakatan Rakyat naikkan Azmin Ali sebagai MB Selangor.... hahaha.... takkan la takder cerita kot.... kalu tidak masakan tempua bersarang rendah........ hahahaha...... mampuih....

Hahaha.... gua rasa selayaknyer untuk jadi MB Selangor aderlah ...... Noh Omar..... hahahha ... kasi chan la kat dier.... dah dua penggal dier tunggu giliran dier.... hahaha... kasi chan la.... hahaha

6 comments:

  1. selepas pru ini mana ezam pergi? tak dengar sepatah ulasan pun.

    ReplyDelete
  2. suruh zul tengin nii jadi MP bangla,myanmar,indon, yg ada ic

    ReplyDelete
  3. Biasa la kacau kasi gaduh.. :) Agen2 sedang buat kerja bhai..

    Tu Selangor.. Perlis pun lebih kurang juga :). pendek kata ornag Melayu ni kalau tak gaduh nak kuasa memang bukan Melayu namanye.

    ReplyDelete
  4. Bhai, terbaiklah video ini diulang2 sampai kiamat...gua suka sekaliiii!

    Sikap ini mesti ada pada ahli politik semua utk meyakinan diri tanpa cerminkan diri di cermin bilik mandi...

    Kalau ahli politik ada sikap malu2, tak payah jadi ahli politik...huhuhuhuhu...Kalau gua? Maluuuu sehhh...Itu pasal, gua menulis tanpa nama...hhuhuhuhuhuhu...

    Anggaplah yg menulis tanpa nama ini, sebagai pengundi atas pagar yg tidak memihak pada sesiapa...Ada peluang, mereka pangkah pada siapa yg mereka suka...tak gitu bhai? Gua pon ada hati & perasaan jugak...huhuhuhu

    ReplyDelete
  5. Bhai/DeeDee Anonymous..

    Yeah... gua rasa inilah video best of the year.... hahaha... boleh menang award nih... hahaha..

    National Lampoon...

    ReplyDelete
  6. Tanya kat Zul Nordin, hutang Puan Ainon Mohd, chairman PTS dah bayar??

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja