Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

23 May 2013

Penjelasan Artikel Ooooo... Macam Itu Kisahnya..

Bhai... Bertalu-talu gua dapat call dan sms pro and kontra pasai artikel gua tengah malam tadi.... Hahaha... Banyak yang marah-marah... Ader yang tuduh gua buat fitnah...

Bhai... Gua takder masa nak buat dan layan fitnah .... Jadi aper yang gua tulis aderlah berdasarkan maklumat yang gua diberitahu..

Dan kalu ader sesapa yang tak puas hati... Konon kata gua memfitnah mamat tue... Sila pi semak kat JSJ atau Cawangan Khas.. Tanya diorang biler mamat nih kena soal siasat dibawah Akta Hasutan ker... Akta Keselamatan Dalam Negeri ker... Hahaha

Tanya la dier gak... Berapa lama dier pernah lepak lokap.... Sebagai pejuang rakyat... Even Che pon pernah masuk lokap... Even Hassan Banna pon masuk... Even Burhanuddin Al Helmi pon masuk....

Even Ibrahim Ali dan Kassim Ahmad pon pernah masuk ke dalam....  Even Anwar Ibrahim dan Lim Kit Siang pon pernah masuk ke dalam..... Hahaha

Aiyark... Marah lagi aaaa pentaksub mamat nih kat gua... Mau lepas nih gua kena belasah... rumah dan kereta kena simbah cat... maybe gak gua akan kena lastik.... Hahahaha

Takutnyer..... Hahahaha

7 comments:

  1. bhai cipan... off topic sket.. tau tak kemana bro TT( tukar tiub ) menghilang any news ?

    ReplyDelete
  2. Lu akan kena pancing atau kena jala... paling teruk pun kena tuba...

    COBOL

    ReplyDelete
  3. Puak2 ni mana tau bercampur gaul dgn masyarakat bro... dia org akan pandang sinis org mcm kita yg jenis pakai jeans. Kalau pakai jubah baru dia orang layan ana ante antuk kepala semua.

    Konon2 arab le tu. Tapi bila umno geletek sikit pasal melayu dia orang pun sama tergeliat.

    ReplyDelete
  4. Salam bhai C++
    Benarkah TT dah angkat lari ke oversea?? Tqvm

    ReplyDelete
  5. Pasal tu gua tembak Azmin bhai... kalau gua tembak nelayan tu... lu tengok aaarrr... semua anak2 ikan dalam lautan yang beserban berjubah sudah terkam bhai...

    Itu nelayan banyak maksum woooo.... hehehe... gua nak pissssss... bye.. bye..

    ReplyDelete
  6. Nowt even then... semua pejuang kena masuk lokap at the least.. 1 hari 2 pun jadi ler. Baru kenal diri ! Kalu masuk penjara lagi bagus CV dia as a fighter. Sebab silap haribulan dia leh kena belasah, kena bogel tu biasa ler.

    Tapi dua ingat kalu si nelayang tu dah rogol/liwat baru ler dia sedar diri, tau apa natijah untuk dia apply to real world yg mana rakyat kena ****ed/ liwat fikiran (bak kata Ahmad Maslan) tiap-2 hari ni.


    ReplyDelete
  7. hahahahaa..

    lu jolok sarang tebuan ke der??

    hahahaha... gua nak cakap bebanyak.. tak bleh.. sbb gua tak penah amik tau pun pasal dia... yg gua tau amanat dia je... so pasal dia.. sori gua blank... dan bila gua blank.. lebih baik gua diam...

    yg gua tahu.. me'hantu' dia mungkir janji.. dan sebagai bapak mertua mamat tu.. dia kena bertegas dan menyuruh anak mehantunya bertanggungjawab.. bukan dengan cara menuding jari ke arah salah org len.. NABI MUHAMMAD s.a.w. TAK PENAH AJAR PUN MACAM TU..

    camana aku nak hormat?? baru sikit ujian 'KUASA' yg ALLAH bg.. dah fail.. itu belum dapat kuasa mutlak... sepatutnya anak mehantu ko tu cakap awal2.. dia nak gak betanding... tak kira.. mcmmana pun dia nak bertanding... senang.. org nak ejas... ni tak... macam cilabai je perangai.. mertua.. tok guru yg disegani... mehantu??.. kan dah kena TROLL!!

    pastu si tok guru yg di segani ni plak boleh dengar hasutan anak mehantunya?? itu baru HASUTAN si anak mehantunya!! blom di hasut oleh bini dan anak2nya... silap2 ari bulan.. lebih dia plak dari madet penghina nabi..

    der... hasutan siapakah yg boleh mencairkan si ADAM?? iblis?? tak.. isteri dia la.. sbb tu bila nak pilih bini.. di suruh memilih yg?? beriman..

    alahai.. betapa lengkapnya ISLAM nih.. dari A sampaila ke Z.. Allah terangkan cara tuk hidup... tapi.. tulah.. bodohnya tak habis2...

    bila di kritik.. kita plak yg salah.. hi.. dunia2...

    dol.. jangan dok citer pasal lastik dol... nanti ter'hasut' dan ternaik darah pemberontak dalam diri gua dol.. nanti gua menghasut org len tuk men lastik burung dol... kesian dol.. kat burung2 dol... nanti jadi burung spring plak karang.. tapi.. lagi best makan potato spring..

    lu tengok gua dah melalut2... hahahaha.. itulah bahana mengikut 'jalan tersebut' hahahaha... lu akan tengelam dalam pemikiran lu sendiri... bila cuba di terangkan.. seguni pen pun belum tentu habis penerangan dari gua... hahahaha... kalau lu tak jadi biol.. gua yg jadik.. hahahaha.. gud bye my 'web' fren..

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja