Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

09 May 2013

JAMPI : Keluarlah Kamu Wahai Syaitan

Bhai... Itulah politik... Kekadang tue nampak macam haram... Macam siot... Macam celaka.. Tak kisah la orang politik tue jenia Masjid ker atau jenis Clubbing.... Hahaha.....

Bab mulut longkang tue satu hal la... Bab menipu pon satu hal... Bab main ugut-ugut pon satu hal... Semua pasai nakkan kuasa ... Nakkan status... Nakkan jawatan... Nakkan wang ringgit... Nakkan habuan dunia...


Diorang nih tak sedar ker yang naikkan diorang tue aderlah rakyat... So berkhidmat la untuk rakyat... Jangan la berkhidmat untuk diri sendiri...

Takut nanti karang... orang turunkan lu orang baru la tau langit tue tinggi ker rendah... So... Ini ader satu peringatan... Keluarlah kamu sebelum kamu dikeluarkan... lompat...

Bagero punya mangkuk-mangkuk politik nih... Patut kena "lastik" nih.... Siot jer lar.....


10 comments:

  1. bhai,

    are you talking 'bout AA? for not being MB? shame on him.

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. Salam Bro C++

    Ni ke salah satu contoh agen2 BN dlm PR spt yang lu ckp dulu?..klu betul alhamdulillah parasit-parasit dlm PR akan keluar dengan sendiri..

    ReplyDelete
  4. Bro.Perangai politikus malaysia semuanya mmg macam haram dan menjijikkan. Sehari sebelum voting aku dah bulatkan hati nak padankan muka pakatan dan vote bn . Tapi masa pegi polling station bini aku pujuk aku utk bagi can ke pakatan..aku mengalah. Sekarang ini lah jadinya..memang macam haram..2x5 je dgn umno.

    ReplyDelete
  5. Bro C++,
    Ada sebabnya ALLAH S.W.T xbagi pakatan menang.. Sebab nya INI lah..
    1.)AA mungkin disogok oleh sum1..
    2.)AA mungkin nk jatuhkan anwar
    3.)AA tamak harta nak naik cepat.
    Woiii..
    Rakyat yang berhak memilih MB.. Kalau Khalid bagus..biarkan dia tadbir.. Lu duk diam sudah LA.belajar dulu..

    Ramalan gua,
    AA akan tibai anwar,sb anwar pun taksub nk jd PM ,BN tepuk tgn,AA nampak gaya cam nak kua party.gua caya mesti kes sabotaj.dia xdtg perhimpunan..Allah nak tunjuk bro.. Cuma najib belum lagi.. Adakah AA ni sabotaj party..
    Kepada penyokong tegar anwar..
    Tolong la Wei..jgn nk demo jer,jgn nk tibai SPR.sekarang keja utama kita adalah 5 tahun akan dtg ni..kita tibai BN,kuakan segala bukti yg Ada.jgn babitkan PBB..kita rakyat Ada kuasa mutlak.mohon jgn Jd bangang,revolusi anak muda akan bangkit.
    -penjejak-

    ReplyDelete
  6. Bro C++,
    Ada sebabnya ALLAH S.W.T xbagi pakatan menang.. Sebab nya INI lah..
    1.)AA mungkin disogok oleh sum1..
    2.)AA mungkin nk jatuhkan anwar
    3.)AA tamak harta nak naik cepat.
    Woiii..
    Rakyat yang berhak memilih MB.. Kalau Khalid bagus..biarkan dia tadbir.. Lu duk diam sudah LA.belajar dulu..

    Ramalan gua,
    AA akan tibai anwar,sb anwar pun taksub nk jd PM ,BN tepuk tgn,AA nampak gaya cam nak kua party.gua caya mesti kes sabotaj.dia xdtg perhimpunan..Allah nak tunjuk bro.. Cuma najib belum lagi.. Adakah AA ni sabotaj party..
    Kepada penyokong tegar anwar..
    Tolong la Wei..jgn nk demo jer,jgn nk tibai SPR.sekarang keja utama kita adalah 5 tahun akan dtg ni..kita tibai BN,kuakan segala bukti yg Ada.jgn babitkan PBB..kita rakyat Ada kuasa mutlak.mohon jgn Jd bangang,revolusi anak muda akan bangkit.
    -penjejak-

    ReplyDelete
  7. ni masaalahnya bila ahli politik rasa dia bagus sgt lebeh2 lgi bila di kelilingi oleh pemuja dan pembodek. Atau mungkin dia ni dah tau, akan ada satu rancangan utk menjatuhkan dia...? Elok la dia bla dulu sebelum kena halau...hahaha...

    ReplyDelete
  8. sudah di duga dan tulis byk kali disini..pengacau ni..ckp isu kronise..puii..calon2 pru ccaca marba dek mangkuk..ni...

    anwar berani angkat muka ngan dia tu?
    kita tengok scene selanjutnya

    Mail golok

    ReplyDelete
  9. dia xjd nk blah kot.. press conference esk dh tukar ke ibupejabat PKR kat merchant square PJ

    ReplyDelete
  10. AvoidAPA-GOMO_HARAMJADAHMay 10, 2013 at 12:27 AM

    HEHEHE..

    Elok la tu semua lahanat lahanat berambus dari apa-apa parti yg dorang duong tu..

    Senang sket rakyat tahu yg mana satu manikamvasagam dan yg mana satu jauhari kassim..

    KuiKuikui..

    Wa tak heran la syaitannn "lu" nak berambus.. PRU masih banyak lagi...

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja