Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

16 May 2013

Kesian Dia

Bhai....  Gua nak tanya lu aaa... lu tak kesian ker kat mamat nih...  Gua kesian betul lar... nak mengalir air mata gua kesian kat dier nih.... Hahahaha...... betul-betul kesian.... geng-geng yang menyanjung dier masih ramai kat Rusila tue.. hahaha... kat dalam PAS pon ramai ader yang masih nakkan dier nih... masih dengar cakap dier nih.... hahahaha....

Kesian dia .... Kesian mamat nih.... punya lar dok bodek Najib Razak macam-macam.... tapi tak dapat pon dilantik jadi Menteri di Jabatan Perdana Menteri ker... atau paling cikai pon dilantik sebagai Timbalan Menteri ker..... hahaha.... Najib Razak lebih respek kepada Wathamoorthy lar.... hahahaha.... kesian dier... bukan main dier dan sorang lagi kawan dier dok idamkan jawatan Menteri ... tapi still tak dapat.... kesian dia...... hahahahaha .... sedih oooo..... hahaha

Kalu lu nak tau.... dier nih masih lagi dapat kepercayaan yang tinggi dari Hadi Awang lar.... hahahaha.... tarak percaya ka.... tanya la Hadi Awang sendiri.... hahaha.... kalu diikutkan Hadi Awang takmo nak pecat dier nih... tapi dah Nik Aziz bagi hint.... hahaha..... sendiri mau ingat lar.... hahaha.....

YuGi.. YuGi.... hahahaha.... biar kalah tapi dari nak bagi peluang bukan puak YuGi memerintah takkannyer... hahahaha ... sori maniam lar (no pun intended)....


6 comments:

  1. kalu rasa dah hebat sangat tubuh la satu puak baru yang boleh tarik semua melayu bersatu. ini tidak duk harap atas laman orang juga kesian mamat ni

    ReplyDelete
  2. Masyuk kot?

    perpaduan boleh tercapai kalau dedua sedia korbankan kuasa dan ego.. kerana bangsa..

    tapi selagi masing-maging hanya memperalatkan bangsa dan agama takdanya boleh bersatu..

    ReplyDelete
  3. PARTI ISLAM AKAN LINGKOP SELAMA-LAMANYA JIKA BERSATU DENGAN PARTI UMNO-BN SEKUTU APCO ARUS JAHILIAH PERIOD!

    ReplyDelete
  4. Aymy8888,

    bro c++ tolong komen bab P kamalanathan jadi tim menteri pendidikan..bukan dia punya kelulusan dari ECU tu dulu ada isu besar ke? Kononnya buat kat Kolej Olympia..

    ReplyDelete
  5. Apa la Naji* tak tambah 1 jawatan lagi..iaitu Menteri Perpaduan Umat Islam-Nasional, dalam Kabinet bagi kat si ustaz Na$ha ni...kan dia dah meroyan lagi!

    ho ho ho.. Ha$$an Ali Menteri Rukun Akidah, Kedaulatan Raja-Raja Melayu, Pak Brahim Menteri Demontrasi & Perhimpunan Aman...si Zul-keep-ly-ing tu Menteri apa ker? Menteri Keharmonian antara kaum & agama kot?

    ReplyDelete
  6. "WHO made hundreds of MILLIONS ripping off the country with.."
    RPK, Malaysia Today ddlm article; "The wheat from the chaff" 14/05

    sape kah yg tlh merobek RATUSAN juta hazanah UMMAT berskandal dgn kroni besar umno/bn dari kalangan PIMPINAN pakatan rakyt/PR?

    selain skandal2 pasir PKR diselangor yg ada unsur RASUAH..
    ddlm NO HOLDS BARRED Malaysia Today, Raja Petra mmbangkitkan soal ratusan JUTA... "who made hundreds of MILLIONS.."

    Sape yg baik sgt dgn SYABAS?
    yg ada kaitan dgn LYNAS?

    anwar..kit siang..nik aziz/husam @ mat sabu kah?

    RAKYAT wajib dpt mmbaca dari MAGIC/auta2..isu kominis?
    MAGIC..isu hudud & pil KUDA?

    "hundreds of MILLIONS"..
    sembunyi2 ddlm gelap/'blackout'
    ..kami pon TAK sokong HIMPUN?
    ..kita kena redha & bersyukur?

    klu RAKYAT dpt berkuasa..HAKIM & SPRM benar2 bebas dbwh kuasa PARLIMEN..barulah rkyat TAK tertipu lagi dgn pil2 yg MAGIC itu!

    "hundreds of MILLIONS"..
    Dgn HAKIM yg benar2 bebas & SPRM yg benar2 bebas alamat nya sume pil2 MAGIC itu akan diSUMBAT kdlm?

    sbb tu depa takut sgt2 dgn kuasa RAKYAT ditangan anwar..noktah!

    "hundreds of MILLIONS" babe!
    TAK logik TAK masuk akal..
    ini sume dosa fitnah FITNAH!
    TAK caya sumenya nih FITNAH2!.. kah kah kah!

    sbb itu lah najib/umno & perpaduan melayu wajib dikekal kan!
    anwar TAk layak sbb LGBT & liwat?
    ada NAMPAK?

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja