Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

07 May 2013

PapaGomo Ditahan?

Bhai... Gua ader terbaca kat MalaysiaKini pasai ader penahanan terhadap PapaGomo..... err.... yang nih pon gua tak dapat nak sahkan lagi.. kalu yang tadi tue gua dah dapat pengesahan... cumanyer..... hehehe... seperti biasa...

Kalu betul lar Polis dah berjaya tahan PapaGomo.....

Hehehe... aper lagi tunggu.... kepada peguam yang dok nak saman PapaGomo tue... aper lagi... cari la itu pegawai penyiasat yang tahan PapaGomo tue kalu nak tau dan sahkan siapa PapaGomo... hahaha...

Kalu dah PDRM sendiri masa tue dah sahkan yang ditahan aderlah PapaGomo... makanyer senang la kerja urusan pengesahan identiti PapaGomo..... tak perlu la lagi sapina Zahid Hamidi ker... Tun Faizal ker... Azmi APA ker..... sapina jer pegawai penyiasat dan pegawai polis yang menahan PapaGomo tue...

Selesai beberapa puluh kes saman terhadap PapaGomo... senang la urusan Mahkamah lepas nih.... hehehe.... amacam....

So.... err... benarkah PapaGomo ditahan??? atau ianya sekadar wayang telenovela untuk menyejukkan hati rakyat semata-mata.... hahahaha .... King Jason Ori memang disahkan ditahan oleh PDRM (member kroni gua yang bagitau)... cuma belum tau bawah akta mana..... hahaha


4 comments:

  1. bhai,

    selagi x dibawa ke mahkamah, xde dakwaan khusus dan tak di sabitkan kesalahan ke atas papagomo, gua yakin dan percaya ni 1 lagi '3D movie' blockbuster. kalau lu nak hayati storyline,kna guna kacamata khas untu menontonnya! kahkahkah

    ReplyDelete
  2. Ditahan untuk diletakkan di hotel 5 star. Kemudian diberi elaun khas kerana memfitnah pemimpin PR.....Rakyat dah bosan dengan mainan berita dan proksi dari para pemimpin Melayu Kafir wal Haramjadah...

    ReplyDelete
  3. Wayang cina. Melayu yang pangkah BN aka IQ rendah je menganga dengar berita camni.

    ReplyDelete
  4. ala bro, lu macam tak biase lak kena tahan dengan polis.

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja