Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

07 May 2013

Betulkah Ops Tahan Sudah Bermula?

Bhai.... gua baru dapat maklumat yang masih lagi terawang-awang... ader blogger (King Jason Ori) telah ditahan oleh Polis sebentar tadi.... Dan gua belum lagi dapat menghubungi beberapa kroni gua yang dok lepak kat Jabatan "E" Bukit Aman nak tanya pasai isu nih...

Persoalannyer skarang nih.... betulkah Ops Tahan sudah bermula?

  • Berapa ramai blogger pro-PR yang akan ditahan?
  • Aderkah blogger PapaGomo, ParpuKari, RBF dan lain-lain yang sedang kecoh membuat hasutan akan juga dikenakan tahanan?
  • Aderkah gua jugak akan ditahan?

Ayoyo..... susah la camnie.... hahaha..... gua kena siap bungkus barang-barang la nih... nak lari... nak menyuruk...  ayoyo... gua bukan kebal lar.... gua takder bekap dari Zahid Hamidi... gua takder bekap dari orang Politik...

Sure kalu gua kena.... alamat lepas nih... mesti gua akan dibrainwash... mesti lepas nih gua akan citer yang baik-baik tentang BN.... dan gua akan tibai giler-giler PAS dan Pakatan Rakyat.... mesti gua akan citer kebaikan Najib Razak dan Rosmah Mansor... mesti gua akan puji Najib Razak dan Rosmah Mansor....

Cumanyer... takkan la gua pon nak kena jugak kot... sebab kan ker gua nih dikatakan cybertrooper BN... takkan la PDRM nak tahan cybertrooper BN kot.... biar betul nih... aiyark....

Lariiiiiiiiiiiii.....


Solidariti buat King Jason ORI...

Kami Semua King Jason ORI...

4 comments:

  1. kena masuk umno la mcm nie....

    ReplyDelete
  2. hang check sekali, nama aku ada dlm list ker? adusss...camna nak karang puji BN haa lepas ni..aku tak pandai laa !

    ReplyDelete
  3. tahniah kepada DS Najib dan BN kerana telah berjaya memenangi hati rakyat walaupun telah difitnah kiri kanan terutama dari blog nie...

    Fortran...

    * tak ada kena mengena dengan COBOL

    ReplyDelete
  4. check aku sekali. aku ada termasuk tak. aku nak posting puji najib tinggi menebal ni.

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja