Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

16 February 2013

Black Ops

Bhai... hahaha... aper daaa... takkan sampai banyak kali kot gua terpaksa nak citer pasai isu keselamatan nih.... hahahaha.... Takkan la sampaikan gua terpaksa nak ubah blog SOSIOPOLITIK nih jadi blog pertahanan.... hahaha... takmno la .... tak larat aaa..... Kasi chan la kat member gua ShahPaskal tulis citer tentang benda keselamatan dan pertahanan nih... hahaha

Okeh... Bhai ShahPaskal selalu citer apa-apa yang berkaitan dengan ATM... sebab yang itu dekat dengan dier... sesekali dier akan cerita tentang perkara yang berkaitan dengan PDRM.... Tapi aper yang gua nak citerkan samer lu... samer semua orang yang baca blog ini aderlah berkaitan dengan satu lagi cabang keselamatan negara yang tak ramai orang tahu dan sedar keujudannya.... hahahaha...

Kalu lu orang selalu baca blog nih.... lu orang mungkin boleh nampak kemana hala tuju penceritaan gua..... aper benda yang gua citerkan ... macam mana sesuatu insiden keselamatan yang lu orang baca diakhbar dan media sebenarnya telah diolah sebaiknya oleh agensi ini demi untuk memastikan keselamatan dan kerahsiaan negara terjaga...

Hehehehe... gua biasa baca beberapa blog dan penulisan berkaitan pertahanan dan keselamatan negara. Mungkin ramai rakyat biasa tak tahu bahawa ancaman keselamatan terhadap negara kita ini lebih banyak datang dari Singapura berbanding dari negara jiran lain seperti Thailand, Indonesia dan Filipina.... Hampir setiap kali amaran keselematan warna jingga keluar di pejabat agensi ini... biasanya ianya akan menunjukkan kearah Singapura. Pelik sungguh...

Nak buat camana... dan itu senario semasanya... Araman keselamatan ini bukan sahaja dijanakan oleh isu keselamatan 100% tetapi juga oleh isu ekonomi dan politik.... Untuk pengetahuan lu orang sumer... agensi ini memproses data berkaitan dengan keselamatan (pertahanan, ekonomi, politik, sosial) dimana semua data ini dikumpul oleh operatif agensi yang berada di seluruh Malaysia dan hampir kesemua kedutaan dan pejabat wakil kerajaan Malaysia.

Itu data dari operatif.... dari sleeper dan mole plak lu jangan terkejut... banyak ooo... tambah lagi dalam isu Singapura... kita dah susun cukup dah sleeper dan mole kita kat sana.... bukan sajer diorang nih akan mengumpul maklumat.... tapi mereka juga akan menjalankan kerja sabotaj dan espionage jika perlu... Okeh.. cukup setakat itu... gua takmo nak dedahkan lebih lanjut strategi, teknik dan operasi diorang kat sana yang gua klasifikasikan sebagai Black Ops...

So.... sememangnya apa-apa black-ops sama ada yang dijalankan oleh Malaysia atau negara lain... memang orang awam tidak akan sedar dan perasan... sebab tahap kerahsiaan yang tinggi... Jadi kepada pengomen blog nih yang mengatakan bahawa dier sebagai rakyat Sabah lebih tahu aper yang berlaku di Lahad Datu... gua gelak jer... sebab ... kalu setiap black-ops rakyat boleh tahu biji butirnya... maka tak guna la jadi rahsia .... kan... kan... kan... hahahaha....

Lagi satu... aper yang gua citerkan dalam blog nih... cuma sekelumit kecil jer... sekitar kurang dari 10% maklumat.... yang lain gua terpaksa simpan demi keselamatan negara.... Sori aaa....

Berkaitan:

1. Ops Lahad Datu
2. Insiden Di Lahad Datu

5 comments:

  1. teringat pulak kat ceter Mel Gibson - Conspiracy Theory...

    COBOL

    ReplyDelete
  2. Bhai Cobol...

    Hahaha... nak buat camana.... memang black ops nih rakyat tak tau langsung... walhal hari-hari ader kes.... hahaha

    ReplyDelete
  3. Assalam bro, link ShahPaskal yang bro letak tu tak dapat access la. Nak baca gak.(sori pakai anon. gua takde telor. LOL!)

    ReplyDelete
  4. Bhai Anonymous...

    Aiyark... mana gua tau ShahPaskal tue hosting kat mana... dah lama dah bandwidth excess limit tue.... hahaha

    ReplyDelete
  5. bhai..kalu mereka tu bakal musuh kita..knp pemerintah semacam mengalah je?

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja