Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

08 February 2013

800 Meter

Bhai... Nih saper punya Colt M16A1 siap dengan scope nih tertinggal dalam bas... Pergh... Siap dengan dua magazine peluru 5.56.... Hebat... Tapi ini bukan untuk long range punya sniper..

Ini untuk urban punya kerja nih... Kerja penembak tepat (maybe upahan) dalam kawasan confined space... Kawasan terhad... Paling maksimum pun 800 meter... Itu pon dah kurang kuasa tembakan... Tapi tak tau la peluru yang ader tue... Jenis high velocity ker... Armoured piercing ker...

Tapi dengan spesifikasi yang ader tue kalu jatuh ketangan orang yang professional... Memang cukup merbahaya.... 1 peluru boleh bunuh at least seorang.... Tapi kalu dalam kes CQB... Memang masak la siapa yang kena... Professional memang boleh manfaatkan 1 peluru untuk 2 sasaran... ... Bergantung kepada trajectory...

Aper pon... Gua konfiden.. Sekejap jer forensik PDRM akan dapat tau siapa yang punya senjata tue... Tambah lagi dengan semakan DNA dan ujian balistik.... Sekejap jer boleh tau... Kiter tengok ini saper yang punya... Hahaha... Gua rasa aaaa... Benda nih baru jer selesai digunakan... Tapi apa dan siapa sasaran gua tak boleh bajet... Tadi gua tanya kengkawan kat "E" pon diorang kata baru-baru nih maner ader kes 5.56 .... Kalu ader pon 9mm atau .38 .... Ntah la...

No comments:

Post a Comment

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja