Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

02 February 2013

Apa Ke Bodohnya...

Bhai... Apa ke bodohnya cadangan dari Hadi Awang nih... Nih macam telahan dan maklumat awal yang ramai kengkawan dapat yang bagitau itu mamak Kadir Sheikh Fadzir tue akan dicalonkan...

Aper daa... Macam la dalam PAS dah takder calon berwibawa... Takkan nak bagi celaka-celaka opportunis bekas UMNO/BN plak yang jadi calon... Dah konpiden ker diorang nih punya kesetiaan...

Takkan la insiden Ibrahim Ali langsung tak memberi makna kat pimpinan PAS... Ini lah orang kata... Kalu dah bodo.... Tapi langsung tabley nak diajar..... Payah...

Aper daaa... Punya la ramai ahli PAS yang setia walaupun dimasa senang mahupun dimasa susah bersedia jadi calon... Tapi ... Itu semua tak menjadi pilihan... Sanggup pulak bagi biawak jadi calon.... Aper daaa...

Budus betul lar....

6 comments:

  1. wa caya la , dulu kini dan selamanya...manjang kena tipu....melayu mudah lupa.

    ReplyDelete
  2. A'kum Sdr. C++

    Bodohnya ni banyak kali dah....bukannya sekali.

    Dulu Nik Aziz dibodohkan Brehem Katak lepas ni kita tengok pula Anwar akan dibodohkan oleh siapa pulak!

    ReplyDelete
  3. Salam C++

    Apesal Ni? Pas jadi kuda tunggangan bekas ahli umno/bekas pegawai kerajaan pulok?

    ReplyDelete
  4. biasa la tu. Agenda UG utk mengeratkan silatullrahim. hahaha...

    ReplyDelete
  5. Wahhh !! IF true, bodohnya dia (PAS) tak bertepi/b'sempadan!

    Kan ker lebih baik la kita bagi kerusi DUN/Parlimen tu kat otai & pelapis berkaliber dlm DHPP yg terbukti sanggup berkorban 24/7 365 wala' (beradab) tu... drp bagi can kat ex-Umnorians (x kisah depa dah tobat ker apa) sebab itu lagi menunjuk kita serius mendokong perpaduan sejagat.

    UG ni ok tapi tetap kita kena kalahkan UMno-BN dulu...simple majority bahaya...baik pastu kita bagi la 'jajan' untuk depa yg bengkek tak pernah kalah-2 sebelum ni.

    ReplyDelete
  6. Patut ler jadi MB Terengganu sepenggal jer,lagi ler tak layak jadi PM Malaysia kalau PR menang PRU-13. Senang sangat kena tipu dan diperbodohkan

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja