Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

28 February 2013

Semua Mahu Dipolitikkan

Bhai.... gua baru ajer abis meeting selama 2 jam lebih.... meeting berkaitan dengan isu keselamatan.... hahaha... tak ramai pon dalam meeting tertutup nih... total ader 15 orang jer... hehehe.... salah sorang daripada anggota mengeluarkan satu presentation berkaitan dengan komen-komen dan andaian yang berlegar di dunia siber tentang insiden di Lahad Datu...

Mostly 80% daripada komen dan andaian yang terpapar kat layar putih dalam bilik meeting tue berkisar tentang isu politik... konon Najib Razak mengaturgerak insiden di Lahad Datu atas alasan untuk menangguhkan PRU13.... lepas tue keluar pulak cerita yang konon Anwar Ibrahim adalah dalang utama insiden di Lahad Datu... sampaikan kononnya Presiden Filipina sudah warning Anwar Ibrahim...

Bos besar dan kitorang sumer gelak sakan biler baca benda-benda camnie... Best gak yer teori, komen dan andaian yang berlegar.... semua benda nak dikaitkan dengan politik dalaman Malaysia...  walhalnyer insiden di  Lahad Datu takder kena mengena pon dengan isu politik BN dan PR...  lawak betul.... tapi takper la... nak buat camana... orang awam Malaysia camtue.... tapi yang lagi best tue.... geng-geng yang "konon" anggota pasukan keselamatan pon terikut-ikut sentimen nih... hahahaha

Bos besar kata... biar lantak diorang nak mainkan citer jadi kena dengan politik... iyerla... nak larang tabley... lagipon PRU13 dah dekat sangat... biar la kat diorang... Bos besar kata... kiter buat kerja kita sudah la.......hahaha

Tadi bos besar ader tanya... berapa ramai anggota yang dah diantar turun padang ke Sabah.... En XXX bagitau... operatif dah ader kat sana from the day one seramai 200 orang... sampai kering operatif kat tempat lain.... hahaha.... Bos besar gelak... dan dier cakap bagoosh... dier suruh percepatkan dapat maklumat... tak kisah la nak pintas TELCO ker mender ker... jadi dapat pinpoint maklumat dan pass semua maklumat tue kat JCC secepat mungkin.

Aper-aper pon...  sasaran telahpon dipindahkan bagi tujuan keselamatan... dan pemantauan tahap maksima sedang, telah dan akan dilakukan. Kengkawan gua yang berada kat Sabah la nih memang sibuk giler... hahaha... kesian diorang... nak buat camana... bos bagi masa maksima seminggu jer lagi.... semua 14 orang anggota 'E Company" tue mesti dikenalpasti dan ditahan segera.

Tadi... untuk kali yang ke 7 ... gua submit surat letak jawatan.... bos kata no way man..... once in.... always in... sorry mate..... Hampeh.... dan gua kena teruskan bertugas di Pantai Timur untuk pastikan no sabotage towards our O&G facilities..... chitt....

2 comments:

  1. mintak pengesahan dgn n3 yang gua kopipes dari Sabahkini ni. tq

    ReplyDelete
  2. http://thecybersniper.blogspot.com/2013/02/tentera-sulu-adalah-ahli-umno-yang.html

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja