Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

04 February 2013

Tak Mahu Dipatuk Tapi...

Bhai.... errr.... nak kata camana aaa... tak tau nak story mender...  tetiba jer terbaca macam nih kat Sinar Harian.... mmmm..... ini aper punya citer nih...  Cuma berbeza masa selang sehari jer.... err... biar betul.... semalam kata lain... hari nih kata lain... esok lusa plak nak kata aper... gua tak paham la....

Ini bukan setakat tak mahu dipatut .... tapi memang sengaja membiarkan diri dipatuk berkali-kali.... aper daaa..... Hahahahahahadi Awang.... Sori aaa.... sepatutnyer... Hadi Awang nih pon kena berpantang.... berpantang dari bagi komen kepada wartawan.... macam saranan Husam Musa.... Ini tidak... Hadi Awang nih jenis kaki mikrofon... tabley jumpa mikrofon ...

Tapi yang best tue... kalu wartawan media perdana... laju jer Hadi Awang nak bagi komen... ader plak masa... tapi biler ahli dan para penyokong (simpati) PAS nak temuramah dier,,, dan tanya pandangan dier... walaupun dier ader masa free... dier akan tunjuk bengkeng... siap marah lagi... kata takder masa free nak jawab soalan... walaupun masa diminta cuma 5 minit... tapi kalu wartawan media perdana tanya... laju jer sorong muka untuk bagi komen....

Aper daaa.... perangai biler nak ubah wei...  rentikan la jadi mangsa mainan media.... lu nih kena berpantang dari bagi komen... tambah lagi dalam masa 90 hari nih... stop tolong jangan menyusahkan blogger pro PR dan ahli akar umbi PAS nak cover-up lu punya komen.... aper daaa....



4 comments:

  1. dah kena penyakit ..flip flop.
    Kesian kat penyokong akar umbi, asyik asyik kena bersilat dgn UMNOOOOO. Aparaaaaaa.

    ReplyDelete
  2. aku kdg xfhm juga bro...statemnt sama dnyatakan dlm arus perdana..bila disoal tu la jawapannya...

    ReplyDelete
  3. Lain kali Aduka Taruna kena nyamar bwk mic kepala TV3 bru la dia layan siap pekena kopi o cicah biskut tawar...hahaha...

    ReplyDelete
  4. Bhai Mohamad Adel...
    Tue la pasai.... susah... Hadi Awang kena stop bagi komen....

    Bhai Carlos...
    Gua pon samer gak ngan lu... tak paham secotet....

    Bhai BunBinBan...
    Lain kali AdukaTaruna kena pakai skirt .... hahaha

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja