Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

25 February 2013

Ader Gua Heran

Bhai.... Hahaha... Yes... Gua berjaya kasi perangat geng-geng "penchachai" lepak dan baca artikel dan komentar kat blog gua nih.... Hahaha... Ini aderlah strategi yang memang gua plankan.... Hahaha... Memang gua mau lagi ramai "penchachai" lepak dan baca serta hadam kan artikel dan komentar yang hua tulis...

Sebab gua tau... Hidayah tue milik Allah Taala... Kalu Allah Taala nak membukakkan hati diorang untuk beriman kepada Allah dan hari akhirat.... Senang jer... Itu sumer kuasa Allah Taala... Sebab lepas pintu hati tue dah hilang karatnyee ... Boleh aaa diorang nampak kebejatan UMNO/BN nih.... Baru la diorang akan betul petihahnyer... Hahaha

Macam gua selalu bagitau... Blog gua nih tibai keliling... Sapee yang tak betul... Pimpinan mana yang bengong ... Tak kisah la blah mana... Mesti gua tibai punya... Hahaha.. Jadi kepada para "penchachai"... Lu orang tak payah la provoke gua.... Hahaha... Lupakan lah hasrat murni lu orang tue... Hasrat murni lu orang nak kasi gua emo takkan menjadinyer...

Kalu lu nak pakai bomoh ker mender ker... Santau ker... Sentet ker... Sundel Bolong ker... Semua takkan menjadi samer gua... Hahaha... Sebab InsyaAllah pendinding gua kukuh... Bukan setakat dinding konkrit bertetulang 8 inci... Tapi siap dengan pelindung karbon dan plumbum untuk elak radiasi.... Hahaha... Errr... Setan boleh tembus ker aaaa.... Hahaha

Hahaha... Aper pon... Kepada semua pembaca blog nih... Tak kira la kat belah mana lu orang sokong... Hahaha... Gua nak nasihatkan lu orang... Baca lar tulisan gua tue dengan berhati-hati... Sebab gua biasanyer menulis dengan ayat sarkastik dan metafora... Jadi baca betul-betul... Jangan sembrono jer... Jangan main terjah jer...

Cukup la pemimpin lu orang tu yang bangang... Lu jangan jadi bangang sudeyy... Hahaha

Choikin....

5 comments:

  1. Bro... lu tulis dlm bahasa skema laaa... kesian aarrr.. kat lembu2 penchachai... diorang bab sarkastik, metafora nih... setaraf dengan harusanasini beb...

    ReplyDelete
  2. Ini mesti kes kena 'BODOH' kat entry BR1M and penjara tu...

    COBOL

    ReplyDelete
  3. hahaha..betul tu bro...lu kena tulis skema, berbaju batik, berperut buncit..baru paham. Lu tiru je bro ISA bila dia pegi deal bisnes...muahahaha...

    ReplyDelete
  4. Bhai ISA...
    Hahaha.... gua rasa kalu gua tulis camtue.. lagi diorang tak paham... hahahaha

    Bhai Cobol...
    Hahaha.... syiok bhai biler makin ramai penchachai lepak blog gua... hahaha... baru senang skit gua nampak kebebalan diorang... hahaha

    Bhai BunBinBan...
    Hahaha... gua tau la gua hensem... lu jangan jeles aaa... hahaha

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja