Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

16 February 2013

NASA Senyap Tanpa Amaran Awal

Bhai.... Macam mana la boleh jadi camni... Macam mana la boleh jatuh sebijik meteor sebesar 40 tan ke bumi tanpa ader amaran awal dari mana-mana agensi angkasa lepas... tak kisah la NASA dari US ker... RKA dari Russia ker.... JAXA dari Japan ker... Semua senyap sunyi takder amaran awal...

Takkan la nak kena tunggu MAT (Monster Attack Team) dari Japan yang dipunyai oleh Tsuburaya bagi amaran kot... MAT nih cuma bagi amaran kat Ultraman jer...

Nak harapkan ANGKASA untuk beri amaran awal... Lupakan sajer la... Wei... Ini bahaya dari langit... Macam meteor nih... Biasanya kalu dier menghampiri bumi... Semua agensi angkasalepas boleh kesan dan bagi amaran... Macam mana boleh terlepas dari pengawasan nih...

Takkan nak tunggu meteor shower yang dah menggila baru nak amik tindakan dan beri amaran... Itu dah terlambat... Patut semua meteor nih dah boleh dikesan dan dimusnahkan atau dilencongkan lebih awal... Takkan selama nih takder persiapan langsung...

Takkan la selepas citer Armageddon (Ahmad Bin Gedong) ditayangkan dulu sampai sekarang takder inisiatif untuk tangani benda dan isu nih... Wei ... Giler betul.... Melampau sungguh nih... Nih macam takder planning langsung nih...

Atau ader agenda merahsiakan benda nih dari pengetahuan penduduk bumi.... Hahahaha... Sebijik macam citer 2012 jer.... Hahaha...

Berkaitan : Meteor Di Russia

3 comments:

  1. Bhai-Bhai semua...

    Bukan la... kalu lu nak tau... kenaper kiter tak nampak itu meteor... pasai konon tenggelam didasar tasik yang beku tue... hahaha...

    Tapi sebenarnya diorang dah angkat dah... ianya sebenarnya aderlah kapsul Kal-El ... dimana bapak dier Jor-El telah lancarkan dari Planet Krypton.....

    Hahahaha.... Suparman sudah mari la... Hahahaha

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja