Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

05 February 2013

Pengarah JPN Terengganu Disaran Letak Jawatan

Bhai.... Ini gua nak pulangkan paku buah keras kat Pengarah JPN Terengganu.... sebelum lu nak suruh orang lain letak jawatan pasai nak terlibat dengan politik... lu dulu aaa letak jawatan.... Pasai aper gua cakap camnie... pasai lu sendiri cakap tarak serupa bikin... tarak percaya kalu... sila baca artikel dibawah nih dan baca betul-betul kat kotak yang berwarna merah tue... hahaha



Lu sendiri pon berpolitik serta terlibat dalam politik secara aktif...  lagi mau bising samer orang lain... aper daaa.... cakap tarak serupa bikin kalu... Kalu ikut statement lu... maknanyer... guru-guru yang mengajar di negeri-negeri Kedah, Pulau Pinang, Selangor dan Kelantan tue tak perlu menyokong dasar kerajaan negeri la.... sebab pembangkang di negeri tue aderlah BN.... hahaha....

Budus punya Pengarah JPN... orang macam nih tarak layak duduk jawatan tinggi dalam pentadbiran awam.... tak tahu beza antara Kerajaan dan parti politik... BODOH dan BANGANG..... hahahaha... buat malu institusi pendidikan jer....  hahaha .... letak jer la jawatan lu tue wei Zakaria Husin....

6 comments:

  1. A'kum C++

    Dia cakap pakai otak dan mulut atau cakap pakai bontot?

    ReplyDelete
  2. Bhai MountDweller...

    Gua rasa aaa.. dier baru lepas tarik gam lar... sebelum dier bagi ucapan tue... biasa orang tarik gam pasai nak ader konpiden buat public speaking... hahaha

    ReplyDelete
  3. kesian kat dia.
    Dia lupa pekeliling KSN yg membolehkan guru guru main politik. Apa punya boss. Melayu mudah lupa.

    ReplyDelete
  4. sekolah anak gua, masa nak bagi 100 hari tue... dia suruh, so called penyelaras BN yang bagi... dia tak panggil YB sebab BN tak menang kat situ... bagi terus je duit tue tak pe, tapi parents siap kena jerang dulu, sejam dua untuk dengar penerangan betapa baiknya kerajaan BN...

    sape yang panggil mamat tue kalau bukan cikgu tua sekolah tue, yang asyik bagi warning jangan berpolitik kat sekolah dia...

    aku tak pegi, sebab cikgu anak aku cakap... tulis je surat tak dapat hadir kerana kerja... so anak aku yang ambik... janji dapat...

    tu belum nak jadi pengerusi PIBG... calonnya mesti BN friendly... kononnya, kalau bukan BN friendly, susah nak dapat sumbangan...

    COBOL

    ReplyDelete
  5. as salam. camner nak hubungi syops..? ada alamat emel? tq

    ReplyDelete
  6. Tu pasal la kita kena revise dasar pendidikan negara kasi ramai orang kita terangkat, ada otak orang negara maju...let say, in 20 years time.

    Orang macam pengarah JPNT + semua naik sebab ada terlibat secara direct b'politik U-BN elok la kita buang aje, buat semak aje. Letak orang atas yg berkaliber, open-minded, neutral politik kepartisan, yg produktif, kreatif sikit & ada misi & visi. Tak perlu letak orang PAS, PR pun .. janji kita dapat semai drp sekarang benih baka yg terbaik untuk end product @masa depan yg lebih bagus !

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja