Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

01 February 2013

Ini Pakaian Syaitan

Tolong jangan memalukan diri sendiri dan orang lain dengan memakai pakaian syaitan...



5 comments:

  1. ini yg dikatakan melayu islam, Islam melayu. Bikin malu ......

    ReplyDelete
  2. ok la gitu...
    fesyen 2013..
    asalkan tutup rambut !!! huhu !!

    ReplyDelete
  3. aiyayai.. dah mcm gaya orang yg lupa pakai seluar sebelum keluar rumah...

    agaknya kat rumah dia x ada cermin besar yang boleh nampak dari kepala sampai ke kaki kot... isk isk

    ReplyDelete
  4. Bhai dan DeeDee sekalian...

    Gua yang nak amik gambar nih dan publish pon rasa malu... terpaksa bawak anak-anak gua jauh dari situe... takut influence....

    ReplyDelete
  5. Lu tak patut tangkap gambar dia ber'separuh bogel' gitu. Dia hanya 'mangsa keadaan', siol. Dia 'hati baik'/ niat baik saja tapi dah dia terbeli seluar macam tu fesyennya, apa dia leh buat?

    Eh, pakwe dia kat dia cun in that gear, what? Cakap BF mesti didengari, kan?

    Ya gak plain83.. dia sempat tengok muka dia saja dlm cermin makeup dia.. mana nak tau seswai ker seluar dia tu untuk tatapan umum...haha.


    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja