Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

20 February 2013

Ini Memang Lawak

Bhai... gau dah tengok dah keseluruhan video nih... hahaha... dan gua sahkan ini memang lawak.. setaraf WAKENABEB .... hahahaha... level Malaysia jer bhai.... hahaha.... bukan level LaughForGags... hahahaha... hahaha itu level International tue... haha

Dan inilah lawak paling bangang yang gua rasa memalukan tahap keilmuan Fathul Bari jer... patut la Mohd Asri Zainal Abidin dok kecoh tibai dalam Twitter.... hahahaha ... Sori aaa.. gua dah tak larat nak gelak la nih... habis tak jadi kerja gua hari nih.... macam hampeh tul lar.... hahaha



Hahahaha.......

Kalu inilah ilmuan agama yang disanjung tinggi oleh pencacai UMNO/BN... gua rasa aaa... memang ader chan la dier nih dijadikan calon PRU13 untuk lawan Harun Din... hahaha... memang ader potensi dier nih menang... kalu pengundi bodo la... hahaha...

Kalu kena dekat pengundi yang bijak... gua rasa masak dier nih.... sebab orang dah tau saper dier.. dan camana dier punya stand... hahaha... dan orang dah tau camana tahap keilmuan dier... camana dier memanfaatkan ilmu dier... hahahaha

Ini lebih kurang serupa macam debat olok-olok UMNO PAS yang dulu diorang pernah buat ..... samer jer level bangang nak mampus.... hahaha

5 comments:

  1. aku tgk separuh jer...ckp ntah apa2 ntah..

    ReplyDelete
  2. Dia selalu kutuk Ustaz Azhar Idrus buat lawak, last sekali dia pun sama buat lawak...

    samalah dengan kes doa-mendoa hari tu, last sekali, dia pun berdoa untuk menjatuhkan orang...

    UAI - serius dalam lawak
    UFB - lawak dalam serius

    COBOL

    ReplyDelete
  3. PIRAHHH ... MASA ORANG CINA SOKONG UMNO, SEMUA OK. BILA ORANG2 CINA BERSAMA PAS, SEMUA TAK ELOK. KEPALA HOTAK KAU LA ...

    AKU TETAP UNDI PR ... TERBUKTI PR LEBIH BAIK MENTADBIR.

    ReplyDelete
  4. LAWAK LA LU ... DAP BERTANDING BERAPA KERUSI DARIPADA 222 KERUSI PARLIMEN ?? PALING BANYAK PUN 50 KERUSI. DAP NAK PERINTAH MALAYSIA ??

    JANGAN NAK TAKUTKAN ORANG MELAYU LA .... KUTUK GUAN ENG .... DIA YG BELA ANAK MELAYU YG DIROGOL MELAYU HAPRAK. BAWA LA GUAN ENG KE MAHKAMAH KALAU DIA ADA CURI DUIT RAKYAT MACAM KHIR TOYO. ATAU DIA BAWA LARI DUIT 2 JUTA MCM MUHAMMAD MAT TAIB.

    ReplyDelete
  5. ni di namakan memperbodohkan diri sendiri dan penyokong2nya. hahaha...Ajak debat betul2 x berani nak dtg. Kalau tu ari dia dtg masa debat tempoh hari rasanya abis satu dewan sinar harian tu masuk umno....hahaha...bodoh betul la fathu bari, tolak peluang keemasan tu ari...hahaha

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja