Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

25 February 2013

PERINGATAN : Buat Semua Rakan Media Sosial

Bhai.... nih gua nak bagi skit peringatan... tolong aaa ikut... bukan aper... demi kepentingan keselamatan dan negara tercinta nih... ianya perlu untuk blog, facebook, twitter atau mana-mana media sosial

TOLONG:

  • Kaburkan gambar muka mana-mana anggota pasukan khas (GGK, PASKAL, PASKAU, VAT69, UTK, Cawangan Khas) yang sedang bertugas jika mereka tidak memakai balaclava bila mana lu orang nak publishkan gambar diorang nih.... Tolong sangat aaa.... 
  • Padam nama dan nombor siri anggota pasukan khas ini (jika ada terpampang) pada mana-mana gambar yang lu nak publish dalam blog, facebook atau twitter.
  • Padam papan tanda nama tempat (lokasi) mana-mana kemudahan pasukan khas ini (terutama lokasi mereka beroperasi)
  • Jangan siarkan nama penuh (sila guna nama samaran) mana-mana anggota pasukan khas ini demi keselamatan diorang dan negara.
  • Kaburkan gambar kemudahan strategik, taktikal, teknikal dan operasi pasukan khas ini (termasuk nombor plet kenderaan yang mereka gunakan) jika anda ingin mempamerkan gambar tersebut di media sosial. (jangan buat seperti blogger bodoh/bangang si PapaGomo tue yang mendedahkan bahagian dalaman kemudahan kapalselam negara)
  • Jangan sesekali mendedahkan maklumat operasi pasukan khas ini didalam mana-mana media sosial
  • Jika tak tahu mana satu yang boleh dipamerken dan didedahkan... sila bertanya... jangan memandai-mandai macam blogger bodoh/bangang PapaGomo tue.

Keselamatan anggota pasukan khas ini menjamin keselamatan negara dan seterusnya keselamatan lu dan gua gak..... So... berhati-hati aaaa......

Peringatan ini gua tuliskan buat semua rakan media sosial walau disebelah mana pon lu orang berada.... sebab selagi lu orang warganegara Malaysia.... lu kena paham dan ikut ini prosidur.... Kalu takmo nak ikut (nak jadi macam PapaGomo).... sila berambus dari negara nih dan jadi pendatang tanpa ijin.... Kat Sabah ader 4 penjara khas untuk warga asing.... sila pi duduk dalam tue...


5 comments:

  1. gua setuju dengan lu... bahaya ooo dedah sebarangan benda-benda macam nie... :)

    ReplyDelete
  2. betul2... gua setuju. gambo gua tlg kaburkan sekali..hahaha...papagomo lebeh pentingkan keselamatan dia dri negara sbb tu pegi court x nak ngaku dia papagomo....hahaha

    ReplyDelete
  3. wohohoho...papagomo xleh pakai..bangang abadi.

    ReplyDelete
  4. Agrrhhh ..lu pun setan gak? Lu dah tejebak sama perangai UmNo ker? Asal takmo ikut arahan/ seruan undang-2 lu kata leh blah dari ni negara.

    haha... okay gua blah gak overseas IF the f*****g UBN menang lagi PRU13 ni.

    Ameen!

    ReplyDelete
  5. Bhai NMA...
    Dedah sana sini bahaya ooo... samer macam dedah aurat lar... hahaha

    Bhai BunBinBan...
    Gambor lu tak payah la nak dikaburkan... yang real pon lu nampak tak hensem... hahaha... jangan mare...

    Bhai Carlos...
    Kalu ader 44 orang cakap camtue kat PapaGomo... mau lekat jadi badi..... hahaha

    Bhai Hanz...
    Lu nak pi mana bhai... Papua New Guinea ker... hahaha...

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja