Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

12 May 2013

Yeah... Ini Yang Gua Tunggu-Tunggu

Bhai... 7 hari bhai... cukup 7 hari... Yahoo..... yeah... ini yang gua tunggu-tunggu.... tertanya plak biler aaa nak kuar statement dari mangkuk sekor nih... rupanyer tak lama gua nak kena tunggu.... seminggu jer... hahahaha.... chanteq... Skarang sudah kuar statement dari Nasharuddin Mat Isa nih.... hahaha...

Penyatuan UMNO - PAS satu agenda berterusan tue... hahaha.... Memang pon... gua dah tau lama dah.... hahaha... dan sebaik jer lepas PRU13 tue sekitar pukul 8 pagi... gua dah dimaklumkan bahawa ader phone call dibuat kepada orang-orang tertentu... semua pasai penyatuan UMNO - PAS nih...

Hahaha... yang best tue... yang galak menge"call" tue aderlah bukan dari puak UMNO.... hahaha... tapi dari puak PAS.... hahaha... lawak siot.... serupa perigi cari timba lar.... hahahaha..... mampuih.... kalu macam nih la perangai kaki songkok putih nih... patut la pon bertanding 22 kerusi... menang cuma 5 jer.... hahaha...

Patut la pon dok asik berebut kerusi jer... rupanyer... kalu menang banyak... ader modal nak buat exchange dengan puak-puak UMNO.... hahaha... sebagai modal tue.... hahaha.... aper daaa... aper nak jadi la perangai sekor-sekor mangkuk nih....

Yang kat Ganu pon ader yang gatai nak mengelejat join UMNO... yang lagi best tue... yang dekat Kedah dan Selangor pon ader plak tue.... hahaha.... memang la diorang nih sebenarnya suka nak bagi talian hayat kat UMNO.... memang la memang.... aper nak jadi la korang nih....

UMNO dah nazak pon lu orang masih bangang nak mampus bekap diorang.... hahahaha....

Aper daaa.....


7 comments:

  1. Kalau nak masuk UMNO...pergi lah masuk. Tak halang haihhhh...
    Tapi, kau orang mesti ingat, kerusi yang kau orang duduk tu adalah pilihan dpd rakyat PAKATAN. Kalau muka tak malu, kemaluan dah tak ada....ikutlah perangai katak2 yang tewas tu. Kena kutuk dan sumpah dpd pengundi seumur hidup.

    Kalau anak jantan...kalau ada telor dan kalau ada maruh.....letak jawatan dan kemudian kemudian masuk lah ke mana kau orang nak masuk.

    Kalau lompat jadi katak dan kemudian hidup makan anak beranak dpd jawatan yg diangkat oleh PAKATAN, memang "kepala B&t*h" la aku panggil kau orang tu.

    ReplyDelete
  2. bhai,

    pak Bakaq pun dah bising kat blog dia pasal benda yang sama ni. yang jadi persoalan kat gua ni, apa matlamat utama puak yuji ni nk bersekongkol dengan umno sedangkan dalam ceramah kat depan penyokong pakatan, depa dok kalut kuarkan segala macam ayat dan hadis mengutuk umno ni tapi dalam gelap dok bermanja korek mengorek pulak ngan puak yang di kutuk?? selama ni mengatakan puak umno ni assobiyah tapi yang nak beryuji ni apa benda? kebodohan apakah ini?

    adakah kerana umno ni berbangsa melayu jadi dihalalkan kebrobrokan depa tapi bermuafakat dalam pakatan diharamkan sebab ahli pkr dan dap sebahagiannya non muslim? itu kah punca nya? walaupun yang non muslim ni la yang bermati-matian nak melawan korupsi dan ketidakadilan?

    kalau benar bagai yang dikata pasal hubungan asmara dalam gelap masih berterusan antara puak yuji n umno ini, gua tetap bertegas dengan pendapat gua, depa ini MUNAFEEQ! khalas.

    ReplyDelete
  3. Bhai/DeeDee Anonymous...

    Tue yang gua tak paham tue... depan penyokong cakap lain... dalam muktamar cakap lain... dalam Majlis Presiden Pakatan Rakyat cakap lain... dalam telefon cakap lain....

    Aper daaa..

    ReplyDelete
  4. mesti best kan bila PAS dgn UMNO bergabung kuliah agama di selang seli dgn karaoke....hahaha....

    ReplyDelete
  5. bhai,

    gua nak cuba2 jadi nostradamus cam lu. gua predict, dengan resign nya tok guru Nik Aziz dan kekalahan Husam, mat sabu, salahuddin, projek yuji ni akan menjadi kenyataan dalam tempoh setahun dua ni. and most probably, kelantan akan jatuh ke tangan UBN dlm pru14. lu tgk la kenyataan dari tim. menteri besar camane. kaduk dah naik junjung....

    nantikan ramalan gua ni. tgk gua layak jadi nostradamuscam lu or tak. hehehe

    ReplyDelete
  6. Bhai ini menunjukan banyak lagi agen yogi dalam Pas..

    dah nampak kaki putar pun masih boleh menang dalam pas yea.. siapa yang naikan depa ni?

    ReplyDelete
  7. Bhai BunBinBan...
    Pergh.. tak terpikir gua sampai kesitue... hahaha... kuliah karaoke... hahaha

    Bhai Anonymous...
    Bab Kelantan jatuh kepada BN pada PRU14 tue pada gua ader munasabahnyer... cuma bab YuGi nih... amik masa skit ... blogger anti-UG kena padam dulu... dah mati kalu baru senang UG nak naik... hahaha .... Hahaha... bhai... lu ramal aper nombor ekor yang nak naik minggu nih boleh.... hahaha

    Bhai Anonymous...
    Memang ramai la bhai.. dengar khabar hampir separuh... pening aaa...

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja