Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

22 January 2013

Ibrahim Ali Versi Perempuan?

Bhai.... Lu kenal Ibrahim Ali tak..... Ala... si kaki gempaq yang suka provoke... tapi biler kena batang hidung dier... lari mencicit tak cukup tanah.... hahaha.... Dah lama dah gua perhatikan... gua rasa aaa gua dah jumpa Ibrahim Ali versi perempuan.... hahaha

Kalu lu tengok betul-betul statement yang keluar dari mulut perempuan nih... mesti lu nak gelak... cakap dier berbelit-belit... kiter tau la yang dier nih asal dari Benua Kalingga.... tapi aper pasai Ibrahim Ali pon samer peranagi macam dier... cakap berbelit-belit... hahaha... maybe la dulu... ikut susur galur satu kapal agaknyer... hahaha

Aper pon.. gua cukup tak tanah nak gelak dengar statement perempuan nih... macam-macam putar belit yang dier buat... ego tak bertempat... pastu bajet bagoosh.... hahaha... nak buat camana kan... hahaha



3 comments:

  1. Petua orang tua-tua, jika nampak ular dan keling UMNO, pukul keling UMNO dulu.

    ReplyDelete
  2. hahaha...minah ni cakap berbelit..dh la buat video statement pakai teks..nampak sgt org lain tlng karang..dia baca jer..xconfident...yeala, org bersalah..mmg macam tu..haram jaduuuuu.... BANkami

    ReplyDelete
  3. Bhai/DeeDee Anonymous...
    Hahaha... chanteq peribahasa.... hahaha

    Bhai Carlos...
    Hahaha... nak buat camana... dah datang dari Benua Kalingga.... hahaha

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja