Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

21 January 2013

Video XXX Diolah?

Bhai,.... biar betul.... "Dier" kata video XXX tue telah diolah ... takkan la video yang continuous macam tue diolah... tak nampak pun ader ruangan edit cut and paste... Yang ader edit cuma masa panjangnyer video tue... sebab YouTube tak kasi upload video panjang-panjang kalu akaun YouTube cap ayam.... hahaha

Biler plak video #Listen tue diolah.... cer korang semak balik.... hahaha... sebab sepanjang pengetahuan gua dalam bidang video dan photo nih... takder nampak pon bahagian yang diolah oleh orang.... Betul... tak nampak pon..

Tak tau la pulak kalu si Sharifah Zohra Jabeen nih boleh tunjuk kat bahagiaan mana video ini diolah.... hahaha... nak pusing belit tue agak-agak la.... jangan sampai pusing ke Benua Kalingga.... hahahaha




3 comments:

  1. hahahaha...mcm2 minah nih nk spin nk pertahan...

    ReplyDelete
  2. Listen 10x... she is referring to the parody videos.. I guess..

    Syed Cobol Syed Kaya Raya

    ReplyDelete
  3. Ntah apa2 kimma nih. Dia kata bawani di seludup masuk utk provok forum..hahaha..Bawani kan student UUM, jadi yg di seludup masuk kedlm tu kimma ni la..di seludup masuk oleh umno...biasalah..kena baca terbalik bila puak ni bercakap atau tulis..hahaha

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja