Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

17 January 2013

#SPR : MBM Tiada Kepakaran Memantau Pilihanraya

Bhai.... lu tau dak tentang organisasi MBM ... ala... Majlis Belia Malaysia nih.... hahaha... lu pernah tau ker yang MBM nih pernah memantau mana-mana pilihanraya... tak kira la pilihanraya kecil mahupun pilihanraya umum... Tak kisah la kat Malaysia ker atau kat luar negara....

Ader ker... Rasanyer takder kan... betul dak... hahaha... so kalu takder... macam mana plak SPR boleh bagi MBM nih jadi pemantau pilihanraya umum ke 13 nanti... Macam maner diorang nak beroperasi... macam mana diorang nak jalankan tugas.... Ilmu takder... pengalaman jauh la lagie...

Aderkah perlantikan MBM nih sebagai pemantau PRU13 oleh SPR hanya kerana MBM nih pro BN... kalu inilah sebabnya... gua berani jamin... 110% tidak telus.... 110% bias.... 110% tabley pakai.... hahaha...

So kenaper SPR takmo nak lantik team yang ader kepakaran... dan dah terbukti bagoosh sejak 2004 ... dan dah cover pilihanraya di Malaysia dan luar negara.... kenaper organisasi seperti MAFREL tidak dijemput dan diberikan kuasa.... kenaper organisasi seperti NIEI tak dijemput dan diberikan kuasa..... diorang berpengalaman... diorang biasa buat kerja nih... dan kenaper PEMANTAU dihalang untuk buat kerja sukarela memantau PRU13?

Hahaha... ini membuktikan bahawa... PRU13 is the mother off all scam .... hahaha... lu tengok la nanti.... gua bukan nak kata aper... takmo la nak citer pasai isi kandungan laporan Cawangan Khas kepada PM.... hahaha.... semua sudah dikira la bhai... semua sudah dikenalpasti... hahahaha

MBM nih memang pada gua langsung tak layak jadi badan pemantau pilihanraya.... hancuss..... hahaha





1 comment:

  1. Depa dah siap stragegy !!! nak menipu cara besar-besaran kali ni ...!!! Cuba citer kenapa nak kecoh siapa pun boleh pantau !!!!
    Bila depa cakap bertambah terselah kebodohan depa....tu!

    Jebat: Sifu in Warcraft

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja