Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

26 January 2013

Rais Yatim : Saya Bertenaga Dan Bernafsu Besar

Bhai... Gua gelak besar biler baca statement Rais Yatim kat dalam Akhbar Sinar Harian... Bila mana dier kata Pakatan Rakyat nih bernafsu besar tapi tenaga tiada.... Hahaha...

Hahaha... Memang betul tue... Pakatan Rakyat memang bernafsu besar tapi tiada tenaga... Tak macam Rais Yatim yabg memang sohih bernafsu besar dan bertenaga... Kalu tidak camana ader amah yang jadi mangsa.... Hahaha

Sebab itu la gua rasa Pakatan Rakyat kena belajar dan amik ilmu dari Rais Yatim.. Kena tanya dier... Dier pakai Viagra ker.. Tongkat Pak Ali ker... Atau dier ader amik Susuk ker... Sebab Rais Yatim bertenaga dan bernafsu besar... Hahaha

Amacam... Biler kiter nak buat sesi temuramah nih? Hahaha

4 comments:

  1. Dgn amah menopause blh la tunjuk jantan.

    ReplyDelete
  2. Salam C++

    Bagi can dia meracau sebelum nyanyuk! Jambatan yang dia bakar tu dah dibaiki ke belum?

    ReplyDelete
  3. gua rasa amah tu relek je sbb dia x rasa apa2...hahaha..cuma rais ni je berimaginasi...

    ReplyDelete
  4. Bhai LibangLibu...
    Hahaha... gua gelak guling-guling aaa...

    DeeDee Yong...
    Hahaha... Jambatan tue dah lama takder... skrang nih pakai feri jer... hahaha

    Bhai BunBinBan...
    Hahaha... aiyaa.. sudah abis selesai ka... hahaha

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja