Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

06 January 2013

Pakaian Rasmi Pemuda UMNO Terdedah

Bhai.... UMNO dikaitkan dengan Melayu... betul dak... walaupun ramai dikalangan ahli UMNO yang bukan Melayu tulin....  ramai Mamak, Benggali, Arab, Siam, Myanmar, Bangla dan Filipina pon jadi ahli UMNO.... hahaha....  nak buat camana... tambah plak biler dalam UMNO (Baru)... ahli nombor 00000001 dier pon bukan Melayu... Mamak pun bukan... tapi Malabari.... hahaha.. yang datang dari wilayah Malabar di Selatan India satu masa dulu.... Hahaha...

Lu tarak percaya ka... cuba lu pi lepak kat Pulau Pinang dan join mana-mana mesyuarat UMNO kat sana... hahaha... sohih... kalu lu tak dapat dengar Bahasa Tamil digunakan didalam menyuarat tue... mesti lu salah tempat kot... hahaha... Gua pernah beberapa kali sajer join dalam menyuarat yang dikendalikan oleh geng-geng UMNO Pulau Pinang.... 60% daripada perbincangan dalam menyuarat tue dibuat dalam bahasa Tamil.... hahaha...

Itu la UMNO yang katanya Melayu.... UMNO adalah Melayu dan Melayu aderlah UMNO... hahahaha... yang bestnyer lagi.... puak-puak UMNO nih la jugak yang kata Melayu itu Islam dan Islam itu Melayu... walhal VVIP yang lepak kat mana-mana kelab malam, karaoke, pusat pelacuran dan maksiat serta pub aderlah dari kalangan ahli UMNO .... Hahaha... even Ayahanda PEKIDA pon boleh menaungi kelab maksiat dan arak.... hahaha...

Jadi... untuk memudahkan membezakan antara Pemuda UMNO dengan orang awam lain... errr.. orang Melayu lain aaa.... gua rasa gambar yang gua paparkan dibawah nih aderlah yang terbaik... aper kata ianya dijadikan pakaian rasmi Pemuda UMNO .... ianya menutup aurat aper... tak terdedah nyer... hahaha...

Boleh la Pemuda UMNO bawak keris merata.... sebab PDRM takkan kaco diorang.... hahaha... cuba lu bayangkan Pemuda UMNO dan semua ahli UMNO lepak kat kelab maksiat dan arak termasuk kelab malam tue dengan berpakaian camnie... baru la orang respek... baru la realistik UMNO itu Melayu dan Melayu itu UMNO .... hahahaha ... Geng-geng PEKIDA yang jadi bonser kelab malam termasuk gak ayahanda-ayahanda PEKIDA (macam Awie ker) yang jadi owner kelab maksiat tue pon boleh gak pakai pakaian camnie... baru terserlah keMelayuan..... hahaha

Hahaha... lawak siot.... hahahaha



4 comments:

  1. UMNO-APCO LAMAA DAAH DI HIJACK MAMAK-MAMAK DARI MALABAR & LAIN-LAIN ,TAPI MASIH RAMAI BENGONG LANTIK MAMAK PENGKHIANAT JADI PEMIMPIN MELAYU ! ABU !

    ReplyDelete
  2. hahahaha......aku nk pakai macam ni lah bila keluar kt bandar...takpun mungkin penjawat lepas ni diwajibkan pakai mcm ni pada hari khamis..menggantikan baju batik...hahahahaha

    ReplyDelete
  3. Puak umno tersesat di hujung jalan dan nak kembali ke pangkal jalan. Nak kembali ke zaman batu.

    ReplyDelete
  4. Bhai Amuraria...
    Hahaha... kena hijack yer... hahaha... patut la pon mendung jer dalam UMNO... hahaha

    Bhai Carlos...
    Kalu lu pakai camnie... gua rasa aaa... mesti nampak gempak.. tambah lagi kalu lu pakai macam nih kat Perhimpunan Agung UMNO... hahaha.... Penjawat awam kalu kena pakai camnie... mau pengsan la.. sebab susah nak hendel tanjak tue... hahaha

    Bhai/DeeDee Anonymous...
    Zaman batu.... hahaha... kalu boleh diorang trus kekal kat zaman batu lagi baik... hahaha

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja